Την προσχώρηση του επιχειρηματία Γιάννη Σούρα στις τάξεις του ανακοίνωσε ο ΛΑ.Ο.Σ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα:

«Ο Γιάννης Σούρας, ένας Έλληνας με καταγεγραμμένες επιτυχίες στο εμπόριο και στον τουριστικό τομέα με μια από τις πιο πρωτοποριακές μονάδες των Κυκλάδων, επεσκέφθη τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη και εντάχθηκε στις τάξεις της «Πατριωτικής Παράταξης που δίνει τον αγώνα για την επιβίωση της Ελλάδας», όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησής τους.

Ο Γιάννης Σούρας θα βοηθήσει το έργο του ΛΑ.Ο.Σ. συμβουλεύοντας τις Γραμματείες του Κόμματος για θέματα εμπορίου, ανάπτυξης και τουρισμού , αξιοποιώντας την εμπειρία χρόνων στους παραπάνω τομείς.

Ο Γιάννης Σούρας , όμως, δεν έχει μόνο μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία αλλά έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό εκδηλώνοντας με κάθε τρόπο την στήριξή του σε ένα από τα πιο παλιά ποδοσφαιρικά σωματεία της Ελλάδας , τον «Απόλλωνα Σμύρνης» .

Δεδηλωμένος «Απολλωνιστής» και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., βρήκαν αμέσως πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους , συζήτησαν για την προσφορά των ομάδων με προέλευση την Μικρασία, την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο και συμφώνησαν ότι το καμάρι του προσφυγικού κόσμου , η ΑΕΚ, πρέπει με κάθε τρόπο να βοηθηθεί για να ξεφύγει από την κρίση στην οποία την οδήγησε η πολιτεία , αφού με απάθεια παρακολουθεί επί τόσα χρόνια μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας να μην έχει δικό της γήπεδο…

Και σε αυτό τον τομέα ο Γ. Σούρας υποσχέθηκε να επεξεργαστεί και να προτείνει προτάσεις εξόδου της ΑΕΚ από το αδιέξοδο, ενώ ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι «είναι στην διάθεση της ΑΕΚ και σε όποιον τομέα κρίνει ο κόσμος της ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος».