Τη βουλευτική έδρα της Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών κρατάει ο Κουτσούμπας

Στην εκλογική περιφέρεια της Α' Θεσσαλονίκης βουλευτής εκλέγεται ο Γιάννης Δελής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
6:23
09/07/2019
Τη βουλευτική έδρα της Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών κρατάει ο Κουτσούμπας
1
loading

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα της εκλογικής περιφέρειας Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Η απόφαση αυτή του Δημήτρη Κουτσούμπα αφήνει εκτός κοινοβουλίου τον Γιάννη Πρωτούλη, που ήταν δεύτερος σε ψήφος, πίσω από τον ΓΓ του ΚΚΕ.

Στην εκλογική περιφέρεια της Α' Θεσσαλονίκης, όπου επίσης ήταν υποψήφιος ο Δ. Κουτσούμπας, βουλευτής εκλέγεται ο Γιάννης Δελής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ
  Δεκαπέντε (15) βουλευτές εκλέγει ξανά το ΚΚΕ, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο σύνολο της επικράτειας. Από την προηγούμενη Κοινοβουλευτική Ομάδα οι 11 βουλευτές παραμένουν ίδιοι, ανάμεσά τους ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

  Οι τέσσερις νέοι που εκλέγονται είναι οι εξής: Στην Εύβοια ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, στη Λέσβο η Μαρία Κομνηνάκα,δικηγόρος, στη Β\' Θεσσαλονίκης ο Λεωνίδας Στολτίδης, εργαζόμενος στον ΟΤΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, και στην Αιτωλοακαρνανία ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/07/blog-post_16.html

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει