Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία το ψηφοδέλτιο Επικρατείας σε ειδική εκδήλωση στον «Ελληνικό Κόσμο» το μεσημέρι, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τους κύριους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.

Όπως προανήγγειλε προχθές σε συνέντευξη του στο Star ο πρόεδρος της ΝΔ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος ενώ στην τελευταία τιμητική θέση  θα βρεθεί ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μένει να δούμε τα υπόλοιπα ονόματα που θα συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πληροφορίες θέλουν σε εκλόγιμες θέσεις να βρεθούν η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου σε ειδική εκδήλωση στον «Ελληνικό Κόσμο» στις 12 το μεσημέρι, θα φέρει στην πρώτη γραμμή τις προτάσεις της «γαλάζιας» παράταξης για την οικονομία και την καθημερινότητα των πολιτών.

Στην Πειραιώς εκτιμούν πως το βασικό προεκλογικό διακύβευμα του κόμματος για ανάπτυξη και νέες καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας με βασικά εργαλεία την μείωση φόρων και την προσέλκυση επενδύσεων είναι και το δυνατό χαρτί της ΝΔ στην προλογική καμπάνια.