Η νεαρή Ισπανίδα Μπεατρίς Ταλεγκόν, που τα… έψαλε προσφάτως στον Γ. Παπανδρέου στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, έρχεται στην Ελλάδα.

Είναι προσκεκλημένη της κυρίας Λούκας Κατσέλη και θα μιλήσει για την οικονομική κρίση στο ίδιο πάνελ με τον κ. Ι. Βαρουφάκη, τον Γ. Αρσένη και τον κ. Δραγασάκη.

«Κυκλοφορείτε με λιμουζίνες και διαμένετε σε πεντάστερα ξενοδοχεία και θέλετε να λύσετε και την οικονομική κρίση», είχε πει η νεαρή Ισπανίδα στην ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στρέφοντας το βλέμμα της προς τον κ. Παπανδρέου, σε μια ομιλία ποταμό…

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας άκουσε την νεαρή Μπεατρίθ Ταλεγόν, να καταγγέλλει την πολυτέλεια στην οποία κινούνται οι ηγέτες, κάνοντας λόγο για ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και πανάκριβα δείπνα, μιλώντας σε έντονο ύφος.

Όπως ήταν φυσικό το λόγο πήρε ο Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τους σοσιαλιστές. «Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί» κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας άκουσε την νεαρή Μπεατρίθ Ταλεγόν, να καταγγέλλει τονίζοντας: “Πώς θέλουμε να κάνουμε την επανάσταση από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Κασκάις, φτάνοντας εδώ με πολυτελή αυτοκίνητα. Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να δώσουμε στους πολίτες μια απάντηση όταν εσείς λέτε ότι τους καταλαβαίνετε, ότι υποφέρετε ως σοσιαλιστές. Κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε”.