«Κομματόσκυλα» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή τους αγροτοσυνδικαλιστές που σήμερα επισκέφθηκαν «όλα τα συστημικά κόμματα», εκτός από τα δικά της γραφεία.

«Οι συνδικαλιστάδες και τα κομματικά όργανα που καπελώνουν τον δίκαιο αγώνα των αγροτών δεν τολμούν να περάσουν ούτε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Αυτό απεδείχθη και σήμερα, που οι κομματικοί εγκάθετοι επισκέφθηκαν όλα τα συστημικά κόμματα (από ΝΔ και ΑΝΕΛ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ), απέφυγαν όμως την Χρυσή Αυγή. Και αυτό γιατί η Χρυσή Αυγή στέκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες χωρίς κομματικέ παρωπίδες και σκοπιμότητες. Αντίθετα τα κομματόσκυλα και οι συνδικαλιστές, δηλαδή οι απόβλητοι του αγροτικού κόσμου τρέχουν στα κομματικά γραφεία και παρακαλάνε αυτούς που έφτασαν την αγροτική παραγωγή στο σημερινό χάλι», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι ακομμάτιστοι Έλληνες αγρότες, αυτοί που δεν ωφελήθηκαν ποτέ από «γνωριμίες» και πολιτικά τζάκια όμως, αναγνωρίζουν το ενδιαφέρον του Εθνικιστικού Κινήματος για τους ανθρώπους της εργασίας και της παραγωγής. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, εκπρόσωποι των αγροτών από το μπλόκο του Λευκώνα Σερρών συναντήθηκαν με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά και τον βουλευτή Β’ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στην Βουλή», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, αναφέρεται ότι «οι εκπρόσωποι των Ελλήνων αγροτών εξέφρασαν στους Συναγωνιστές τα πάγια προβλήματα του αγροτικού κλάδου, όπως είναι το αγροτικό πετρέλαιο, τα χρέη και το συνταξιοδοτικό. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής μετέφεραν τους χαιρετισμούς του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για υψηλό ηθικό και μαχητικό αγώνα, τονίζοντας πως θα πρέπει να παραμείνουν μακριά από εργατοπατέρες που καπελώνουν τις διεκδικήσεις τους».