Νέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου παρομοίασε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ με τον «Μαυρογυαλούρο, που έβγαζε λόγο και έλεγε ‘’έργα, όχι λόγια;’».

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, ο κ. Πάγκαλος είπε στο Βήμα Fm χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει μια κίνηση ’’δεν πληρώνω’’, χάρη στην οποία ένα κόμμα έγινε αξιωματική αντιπολίτευση. Και υπάρχει ένας αρχηγός κόμματος, που θέλει αν γίνει πρωθυπουργός, ο οποίος δεν μας λέει αν έχει πληρώσει ή όχι το χαράτσι. Να μας πει καθαρά, έτσι γίνονται οι συζητήσεις στη δημοκρατία, όχι με φούμαρα, όχι με αλητείες. Αλλά εδώ, ο καθένας που κάνει αλητείες επιβραβεύεται με την απάντηση που έδωσε, διότι νομίζει ότι ο ελληνικός λαός είναι αγέλη και μπορεί να τον περιφρονεί».

Στο στόχαστρο του κ. Πάγκαλου μπήκε και η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είναι εκφραστής της Αριστεράς η κυρία Κωνσταντοπούλου, που έχει φέρει τις βιασθείσες από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα;» αναρωτήθηκε.

Και συνέχισε: «Μιλούσε από το πρωί μέχρι το βράδυ για νεποτισμό και οικογενειοκρατία και τώρα το έχει βουλώσει! Έχετε δει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, από τότε που μπήκε η Κωνσταντοπούλου στη Βουλή, να μιλά για οικογενειοκρατία και νεποτισμό; Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός…»