Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, παρόντων και των κ.κ. Στουρνάρα και Δένδια.

Αποχωρώντας από τη σύσκεψη ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για την έγκριση της εκταμίευσης της δόσης του Ιανουαρίου αλλά και τις αποφάσεις που αναμένονται στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας.

Ερωτηθείς σχετικά ο υπουργός Οικονομικών, διευκρίνισε ότι ο φόρος πολυτελείας στα σκάφη θα αντικατασταθεί με το τέλος πλεύσης, καθώς και για το ότι δεν έγινε καμία συζήτηση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

«Μου ζήτησαν και τους έκανα μία σύντομη ενημέρωση για τις αποφάσεις του Eurogroup την επόμενη Δευτέρα, για την επόμενη δόση και μιλήσαμε πολύ περιληπτικά για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουμε και επίσης, για το μεγάλο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την Άνοιξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, θα τους ενημερώσει για την πορεία των ερευνών της Αστυνομίας και τα στοιχεία που έχει μέχρι τώρα συλλέξει για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ.