Το ειρωνικό tweet του Καμμένου με μία… γκαζόζα

Το σχόλιο του προέδρου των ΑΝΕΛ για το περιστατικό με τον Αριστείδη Φωκά


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:09
30/01/2019
Το ειρωνικό tweet του Καμμένου με μία... γκαζόζα
5
loading

Με μία σκωπτική ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο Πάνος Καμμένος το περιστατικό στη Βουλή με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Αριστείδη Φωκά και την απουσία του από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή εξαιτίας μίας… γκαζόζας που τον έστειλε στην τουαλέτα.

«Για αντιδημοκρατικούς σχεδιασμούς που δεν χωνεύονται αλλιώς ....», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter o πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παραθέτοντας τη φωτογραφία μίας γκαζόζας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar τιμωρος…………..

  με την ειρωνεία κανεις δεν πρόκοψε.........................................................................................................................................................................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄κκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκκμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

 2. avatar νακ τσορις

  Ο Αλεξ εχει τη λυση. Απο σημερα και ως το τελος της τετραετιας, καθε φορα που υπαρχει ψηφοφορια στη Βουλη, κλεινουν το κυλικειο και ο καμπινες. Με ενα νομο κι ενα αρθρο...

 3. avatar 2019

  Πανούλη πάρε και εσύ μια γκαζόζα και άντε στην τουαλέτα να ξεφουσκώσεις γιατί θα κάνεις μπαμμμμ!!!!

 4. avatar Te

  Οι ανθελληνες προδότες της Μακεδονίας δεν έχουν δικαίωμα να μιλανε.

 5. avatar Άρτεμις

  Τί σου είναι αυτές οι γκαζοζες! Άλλοι για να χωνέψουν, τις πίνουν και άλλοι μαζί με το μπιντέ τους, για να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο τις... κάνουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει