Καβγάς ξέσπασε στα social media μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Ο κ. Πολάκης με επιθετικό ύφος, μέσω Facebook, και με χαρακτηρισμούς όπως «λαμόγιο της ακροδεξιάς» κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι κατονόμασε τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis.

«Όταν εγώ δημοσιεύω φωτογραφία του Μανιαδάκη ,αφού έχει πει ο Δικηγόρος του πως ειναι πρώην προστατευόμενος μάρτυρας είμαι “ένοχος για εσχάτη προδοσία κατα του πολιτεύματος”.

Όταν ο Γεωργιάδης αναφέρει τα ΟΝΟΜΑΤΑ των άλλων δυο προστατευόμενων μαρτύρων (που δεν τους ξέρει κανείς!!!) τότε για τα ΜΜΕ της σαπίλας είναι απλώς Πέμπτη !!!!
ΑΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ :
Χάλασε το σχέδιο για “Χριστοφοράκο νο 2”, χάλασε η “κάλυψη” που σας προσέφερε ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΖΟΥΡΛΟΣ …..».

Την ανάρτηση αυτή δεν άφησε ασχολίαστη ο Άδωνις Γεωργιάδης, που απάντησε μέσω Twitter, χαρακτηρίζοντας τον κ. Πολάκη «ψεύτη».

«Φυσικά και γνωρίζω πλέον ποιοι είναι οι άλλοι δύο, όπως άπαντες οι ασχολούμενοι με το θέμα τους γνωρίζουν, αφού η Εισαγγελία απέτυχε να προστατεύσει την ανωνυμία τους από ανικανότητα, αλλά ποτέ δημοσίως δεν είπα το όνομα τους και προκαλώ να ανεβάσει ηχητικό που τα λέω ο ψεύτης».