Επιστολή Παππά- Κρέτσου στο ΕΣΡ για τα ΑμΕΑ

Ζητούν να τηρείται η ΚΥΑ για την πρόσβαση στα τηλεοπτικά προγράμματα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:15
02/01/2019
Επιστολή Παππά- Κρέτσου στο ΕΣΡ για τα ΑμΕΑ
3
loading

Επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλαν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος, για την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης σχετικά με την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Υπενθυμίζεται ότι από 1ης Ιανουαρίου 2019 έχει τεθεί σε εφαρμογή η Κοινή Υπουργική Απόφαση (3586/3.12.2018) για τη διασφάλιση της πρόσβασης των Ατόμων με Αναπηρία στις υπηρεσίες των παροχών υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (σ.σ.: τηλεοπτικά προγράμματα). Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, και ο υφυπουργός, Λευτέρης Κρέτσος, κατόπιν παραπόνων που δέχθηκαν για τη μη τήρησή της από τους παρόχους, απέστειλαν την κοινή επιστολή τους στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, για τις άμεσες ενέργειές του επί του θέματος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar 2017

    ΣΗΜΕΙΩΜΑ 4/1/2019

  2. avatar προετοιμάζει

    το μέλλον της η παπαδοοικιγένεια.

  3. avatar παπακρετσος….και αμεα

    τα συριζοκαναλα καλα??????η χειραγωγηση τελεια?????τα λιβανιστηρια σας δουλευουν?????τα βολεματα με τους γκομενους ?????ο στελαρας ο επαναστατης???η καθριν μακεδονιας και θρακης μεχρι ορια σκοπιων?????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει