Με έντονο ύφος απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που προσπάθησαν να τον διακόψουν λέγοντας: «έχουμε κι εμείς καθαρά χέρια».

Σε άλλο σημείο της εισήγησής του ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου παριστάνουν τις «μωρές παρθένες και πως αν υπήρχε πολιτική βούληση, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα είχαν δώσει ήδη όλα τα ονόματα στη Δικαιοσύνη».

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ρώτησε «γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;» για να του απαντήσει ο υπουργός Αιγαίου Κ. Μουσουρούλης ότι έχει ήδη ζητηθεί. «Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας… Ποιος καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!» απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του είπε: «Μας λέτε φασίστες και ναζί, αλλά εμείς έχουμε καθαρά χέρια. Ο σκοπός είναι να κρυφτεί η αλήθεια ότι έχουμε καθαρά χέρια. Έχουμε εντιμότητα και καθήκον να επιβάλλουμε με κάθε νόμιμο μέσο την κάθαρση!».

Και συνέχισε: «Έχετε διαλύσει τους τοκογλύφους της Τρόικας και δεν καθάρισε ο ψηλός… 1.90 ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος που έχει τον ανάλογο όγκο για να εκτοπίζει τον αντίπαλο, αλλά ο… γίγας της επαναστατικής αριστεράς κυρ Φώτης Φανούρης Κουβέλης που διέλυσε τους Τροικανούς»…