Την εκτίμηση ότι «τελικά δεν θα γίνει η Συνταγματική Αναθεώρηση» έκανε στην ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, εξηγώντας ότι «από τη σημερινή συζήτηση άλλα έχει στο κεφάλι του ο κ. Τσίπρας και άλλα ο κ. Μητσοτάκης».

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ακόμα ότι είναι δύσκολο να βρει η επόμενη Βουλή τους 180 βουλευτές που χρειάζεται η αναθεώρηση.

Αναφερόμενος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Λεβέντης έψεξε τον κ. Τσίπρα ότι «εκμεταλλεύτηκε αυτό το θέμα, το 2014, για να ρίξε μια κακή κυβέρνηση και τώρα θέλει να το αλλάξει», και πρότεινε να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να χρειάζονται 165 βουλευτές στην τρίτη ψηφοφορία.

Για το θέμα της Εκκλησίας, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο Αρχιεπίσκοπος πρέπει να κάνει πίσω και σημείωσε ότι οι ιερείς αισθάνονται προδομένοι.

Συνδέοντας το θέμα της εκκλησίας με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης είπε: «Ό,τι και να κάνετε, εάν αυτές οι αλλαγές δεν γίνονται στην ψυχή του λαού είναι σαν να μη γίνονται».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων είπε ότι δεν πρέπει τώρα να γίνει και ζήτησε επίσης να ψηφιστεί τροπολογία όπου οι βουλευτές να εξαιρούνται από τα αναδρομικά.