Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ είναι πρωτοπόρος στη δράση, φορέας του καινούριου

Εγκαινιάστηκε η έκθεση για τα 100 χρόνια του Κόμματος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:53
05/11/2018
Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ είναι πρωτοπόρος στη δράση, φορέας του καινούριου
45
loading

«Μια κόκκινη γραμμή δείχνει τον δρόμο μας. Αυτήν την κόκκινη γραμμή σας καλούμε και σήμερα να περπατήσουμε μαζί. Είναι το κόκκινο που δημιουργούν οι ποταμοί προσφοράς αίματος του Κόμματός μας, των εργατών όπου γης. Είναι το κόκκινο που ποτίζει το δέντρο της λευτεριάς, που η επιστήμη το προσδιορίζει με τη λέξη Κομμουνισμός! Κι έτσι το έμαθε ο λαός μας, έτσι το ξέρουν οι λαοί όλου του κόσμου. Είναι το κόκκινο στο οποίο προσβλέπουν οι σύγχρονοι προλετάριοι αυτού του κόσμου», υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εγκαινιάζοντας απόψε την έκθεση για τα 100 χρόνια του Κόμματος στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» και καλωσορίζοντας σε αυτήν την αντιπροσωπεία του Κόμματος Εργατών Ιρλανδίας (ΚΕΙ), που επισκέπτεται την Ελλάδα μετά από πρόσκληση της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τόνισε ότι το ποιοτικά νέο που έφερε στη ζωή των εργατών το ΚΚΕ, ήταν η αναγνώριση από την εργατική τάξη του δικαιώματος να είναι τάξη για τον εαυτό της.

«Δεν είναι μόνο οι οικονομικοί αγώνες που καθορίστηκε το περιεχόμενό τους, ο προσανατολισμός τους από την ιδεολογική παρέμβαση των κομμουνιστών. Είναι και η πολιτική ανάσα. Αυτό που μάθαμε να λέμε "δικαιώματα", "ελευθερίες", και που φέρνει έντονη τη σφραγίδα της πάλης των κομμουνιστών. Και αυτό αποτυπώνεται στη σημερινή έκθεση» ανέφερε ο Δ. Κουτσούμπας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημείωσε ότι όταν ο μεγάλος μας ποιητής, Κώστας Βάρναλης, αναφέρεται στο «τέκνο της ανάγκης», «αναφέρεται ακριβώς σ' ένα κόμμα αναγκαίο στην ανερχόμενη ιστορικά τάξη, αυτήν που μπορεί να ζήσει χωρίς εκμετάλλευση».

«Συλλογικός νους. Συλλογικός οργανωτής. Πρωτοπόρος στη δράση. Ανυστερόβουλος στην πράξη. Φορέας του καινούριου. Αυτό είναι το ΚΚΕ» τόνισε.

Υπενθύμισε ότι «όταν η αντεπανάσταση άπλωνε βαρύ το πέπλο της, όταν πανικόβλητος ο κόσμος κλείνονταν, οι Κουκουέδες τα 'δωσαν και πάλι όλα, να σταθεί όρθιος ο κόσμος της δουλειάς, με σκληρή μελέτη, στιγμή προς στιγμή, του αιώνα που πέρασε, των αναγκών του σήμερα», ώστε «να γίνουν πιο στέρεα τα θεμέλια στο δρόμο που έχουμε να διανύσουμε. Σ' αυτήν την κόκκινη γραμμή, που δείχνει τον δρόμο μας και χαράζει το μέλλον της εργατικής τάξης».

Αναφερόμενος στην έκθεση, είπε ότι «αυτά τα 100 χρόνια είναι η ιστορία του τόπου μας, από τη σκοπιά της πάλης της εργατικής τάξης για την δική της απελευθέρωση».

Πρόσθεσε ότι «η έκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ είναι η προβολή των βημάτων που έγιναν, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον» και «αυτή είναι μια σημαντική διαφορά μας από τις διάφορες ιστοριογραφίες, που εκπορεύονται από την αστική τάξη και τα οπορτουνιστικά ακόλουθά της, οι οποίοι όσο λυρικά κι αν παρουσιάζουν τις ένδοξες στιγμές, στο τέλος αφήνουν μια πίκρα για τους "χαμένους αγώνες» ή για τις δήθεν «καλές εποχές που πέρασαν»...

«Η έκθεση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ είναι πρόκληση - πρόσκληση για τους αγώνες που έρχονται. Συνιστά με τον δικό της τρόπο μια επιθεώρηση δυνάμεων για το μέτωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κυτσούμπας είπε ότι η «κόκκινη γραμμή» δεν καταγράφει ημερομηνίες, αλλά έναν σκληρό αγώνα χιλιάδων αγωνιστών στην 100χρονη πορεία του Κόμματος που αποτελεί και την μεγάλη κληρονομιά του ΚΚΕ το οποίο «δήλωση στο σύστημα δεν έκανε ποτέ ούτε θα κάνει».

«Στην έκθεση ο θεατής θα διαπιστώσει πως τα καλύτερα μυαλά της ελληνικής διανόησης βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης με τα κείμενά τους, πεζά και ποιήματα, με τις ζωγραφιές τους σε μια πέτρα της εξορίας, με τη συμβολή τους στις μήτρες των παράνομων τυπογραφείων. Δε λούφαξαν, έγραψαν με το δικό τους "παρών", ανεξίτηλη την προσφορά τους. Τίμησαν το Κόμμα» πρόσθεσε.

Ο Δ. Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ «στέκεται με θάρρος απέναντι στην ιστορία του, την ξαναδιαβάζει, αναλύει όλα τα δεδομένα, κάνει γενναία αυτοκριτική, βγάζει συμπεράσματα για την επόμενη μέρα».

Ο Δ. Κουτσούμπας κάλεσε τους επισκέπτες της έκθεσης να στοχαστούν πάνω στη διακήρυξη του προγράμματος του Κόμματος «το ΚΚΕ έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά γιατί η υπόθεση του προλεταριάτου, ο κομμουνισμός, είναι η πιο καθολικά ανθρώπινη, η βαθύτερη, η πιο πλατιά».

«Ο ένας αιώνας δράσης του ΚΚΕ κλείνει με μια μεγάλη παρακαταθήκη.

Ο νέος αιώνας αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για νέους και νικηφόρους αγώνες ρήξης και ανατροπής του βάρβαρου και σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος. Με τη βεβαιότητα ότι ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας των νέων σοσιαλιστικών επαναστάσεων, καθώς ζούμε την εποχή του περάσματος από τον καπιταλισμό στον σοσιαλισμό, παρά τις ανατροπές και τον συνεχιζόμενο διεθνή αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων στην ταξική πάλη» κατέληξε στην ομιλία του ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

45
σχόλια
 1. avatar DRM

  Η ιδεολογία σας κουτσουμπα όπου έχει δοκιμασθεί όχι μόνο έχει αποτύχει αλλά ο κόσμος προσπαθούσε να φύγει για να σωθεί από τον κόκκινο φασισμό, δεν διαφέρεται σε τίποτα από τους δεξιούς φασίστες, δίδυμα αδελφάκια είσαστε δεν υπάρχει ο ένας χωρίς τον άλλον.

 2. avatar Άσχετες…

  Ευτυχώς υπάρχει το ΚΚΕ σε αυτή τη χώρα αλλιος με τα τέσσερα θα πιγεναμε, γιατί αν ήταν μόνο οι δοσιλογοι συνεργάτες ντε των Γερμανών θα είχαμε το γύψο συνέχεια

  1. avatar Αφυπνισμένος

   Χίλια μπράβο φίλε!!!!!

 3. avatar Ομάρ ταριφ

  Πολλή φασισταριό το σαϊτ.Χριστιανέ και το μυαλό σου είναι θολό πωπωπω.......

 4. avatar Rotten

  Φωτιά στα πληκτρολόγια έβαλες Μητσαρα! Διπλοβαρδιες για πάρτη σου! Ρέει το ξυδιιιιιιι!

 5. avatar ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΣΟΒΕΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΆΛΛΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΌΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΕΊΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΏΝ ΕΝΏ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΟΙ ΚΙΝΈΖΟΙ Η ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!!

  1. avatar Απάντηση σε: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΣΟΒΕΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ

   Αν και είσαι άσχετος περνιέσαι να έξυπνος.
   που τα διάβασες αυτά που γράφεις "ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΟΙ ΚΙΝΈΖΟΙ Η ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!!"
   Το ΚΚΕ ακριβός τα αντίθετο λέει στις αποφάσεις του 20 συνεδρίου.
   https://www.rizospastis.gr/static.do?page=/campaigns/20congress/20congress.jsp

 6. avatar Προς φασιστες

  τόσα χρόνια εσείς κυβερνούσατε με διαφορετικό όνομα κάθε φορά, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορείτε για την κατάντια σας το ΚΚΕ

 7. avatar aaaaaaaa

  ΤΟ ωραιοτερο ανεκδοτο από την ιδρυση του κομματος

 8. avatar Rotten

  Μητσαρα τρέλανε τους όλους! Έχει ανεβάσει τις πωλήσεις το ξύδι τοπ κατακόρυφα... Αγοράζουν οι σχολιαστές του μπιστ σα παλαβοι...

 9. avatar 100 χρονια χολερας.

  Μητσο, ελα πες την αληθεια!!! Μας τρολαρεις κανονικα, ετσι;;;

 10. avatar trhyyth

  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΑ, έγραψες σύντροφε. ο στάλιν πέθανε, αν δεν το πήρες είδηση. πες μας και τίποτα για τη σιβηρία ντε?

 11. avatar Last 60

  Φορεας του καινουριου ,λεει ο αθεοφοβος και δεν κοκινιζει.Το αλλο με τον τοτο το ξερετε οπως λεμε ερυθροφασισμος στην ιδια συνομοταξια με τον μελανοφασισμο και τον ηλιθιοφασισμο.Η διαφορα ; μονο το χρωμα.

  1. avatar Kai

   Ο Διεθνοφασισμός σήμερα.

 12. avatar Nikos-Nikos .

  Το άλλο ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε ? Γελάσαμε και σήμερα.

 13. avatar Yezhov

  Πρώτα είναι αυτό με το "φορέας του καινούριου". Μετά είναι το άλλο που λέει "το ΚΚΕ στέκεται με θάρρος απέναντι στην ιστορία του... ...κάνει γενναία αυτοκριτική...". Και τέλος είναι κι εκείνο με τον Τοτό.

 14. avatar Ο Στάλιν ζει???

  Μέχρι καρανίκες ? μας κληρονόμησε...σε ροζέ απόκλιση ??
  ΚουτούΜπα πές τους τον ΕΝΦΙΑ ♋ μ ένα νόμο κι ένα άρθρο...
  Κι άμε να πιείς ?? άντε στην υγειά του ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΥ ?

 15. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  Αυτά που γράφω τα έχω ψάξει+είναι εμπειρίες ζωής.Σαν νέος πίστεψα+εγώ τις θεωρίες του κομμουνισμού+πως μόνο μέσα από την ταξική πάλη+την ανατροπή αυτού του άδικου συστήματος θα έρθει μια καλύτερη μέρα για την ζωή των ανθρώπων.Γρήγορα κατάλαβα το ψέμα της θεωρίας αυτής.Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο αν δεν αλλάξει πρώτα τον εαυτό του.Δηλαδή αν ο ίδιος δεν γίνει ένας άνθρωπος παράδειγμα.Ένας άνθρωπος που αγαπά+εργάζεται αλήθεια,δικαιοσύνη,έλεος,καλοσύνη,φιλαδελφεία προς όλους τους ανθρώπους (ο Ιησούς Χριστός είπε να κάνεις το καλό+να προσεύχεσαι ακόμα+για αυτούς που σε μισούν).Ο κομμουνισμός δεν μπορεί να φέρει ποτέ ειρήνη+δικαιοσύνη στον κόσμο γιατί αν δεις την ζωή αλλά+τι έχουν στην καρδιά τους οι άνθρωποι που ηγούνται τέτοιων κινημάτων θα δεις πονηριά, ψέμα,εξουσιομανία, δίψα για υλικές απολαύσεις, την εξαπάτηση+την δολοφονία των πολιτικών τους αντιπάλων (αλλά πολλές φορές+πρώην συντρόφων τους) εύκολη.Η ανθρώπινη ζωή+αξιοπρέπεια δεν αξίζει μια προκειμένου κάποιοι να νέμονται την εξουσία,στο όνομα του λαού πάντα.Αυτά κατάλαβα+έφυγα από την θεωρία του κομμουνισμού τρέχοντας.Ευχαριστώ τον Θεό που δεν επικράτησε η θεωρία αυτή στην Ελλάδα γιατί ίσως ούτε εσύ (που διαβάζεις αυτές τις γραμμές+ακόμα πιστεύεις ότι ο κομμουνισμός θα κάνει τον κόσμο μας καλύτερο) ούτε εγώ να ζούσαμε σήμερα.Εγώ γιατί δεν θα δεχομουνα τον θάνατο αθώων ανθρώπων+θα κατάγγελνα το κουμουνιστικο καθεστώς+εσύ γιατί μπορεί να μην αρεσες στον τοπικό "Στάλιν"+θα σε έστελνε για διακοπές στα Γκουλάγκ.

 16. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (1/3) Επειδή έχω ασχοληθεί με την θεωρία του κομμουνισμού (γιατί περι θεωρίας πρόκειται και δεν θα εφαρμοστεί ποτέ) θα ήθελα να πω την γνώμη μου όπως βίωσα κάποια πράγματα. Ο κουμουνισμός προσπαθεί να φέρει δικαιοσύνη+ ισότητα στον κόσμο αλλά χωρίς να πιστεύει στον αναστημένο Ιησού Χριστό +την αγάπη που αυτός δίδαξε. Ο Λόγος του Θεού μας λέει ότι ο αληθινός Θεός θέλει να μας μάθει την αγάπη γιατί σύμφωνα με την Αγία Γραφή μόνο όταν έχουμε αγάπη στην καρδιά μας εκτελούμε τις εντολές του Θεού που είναι αλήθεια, δικαιοσύνη, καθαρότητα, έλεος, καλοσύνη,αγάπη προς όλους κτλ.
  Γι αυτό όπου επιβλήθηκε ο κομμουνισμός επειδή αυτοί που πήγαν να τον εφαρμόσουν ούτε δίκαιοι ήταν ούτε αγάπη είχαν, στο τέλος κάνανε μεγαλύτερα εγκληματα +μεγαλύτερο κακό στους ανθρώπους από ότι αυτοί τους οποίους ανέτρεψαν. Δυστυχώς το πρόβλημα του ανθρώπου δεν είναι ¨εκεί έξω¨ ή στους άλλους αλλά το μεγαλήτερο πρόβλημα για τον ανθρώπο είναι η αμαρτία που φωλιάζει στην καρδιά του και από την αμαρτία μόνο Ένας μπορεί να μας ελευθερώσει+να μας καθαρίσει. Είναι ο Ιησούς Χριστός που έδωσε την αναμάρτητα και άγια ζωή Του για χάρη όλων των αμαρτωλών και με την ανάσταση Του έδειξε ότι είναι πράγματι Υιός Θεού και ότι αληθινά έχει την δύναμη να πραγματοποιήσει ότι υποσχέθηκε. Δηλαδή ανάσταση όλων των νεκρών, δίκαιη κρίση και να δώσει αιώνια ζωή στην βασιλεία του Πατέρα Θεού σε όσους μετανοούν + Τον επικαλούνται.

 17. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (2/3) Λυπάμαι απεριόριστα όλους εκείνους τους αγνούς +ειλικρινείς κουμουνιστές που δώσανε ακόμα + την ζωή τους για μια θεωρία (όπως είναι +ο κομμουνισμός) +μια ουτοπία. Ακόμα χειρότερα θα ήταν αν σαν Έλληνες είχαμε την ατυχία να εφαρμοστεί ο κομμουνισμός και στην Ελλάδα γιατί τότε θα είχαμε περισσότερους νεκρούς, φυλακισμένους βασανισμένους και εκτοπισμένους τελείως κρίμα και άδικα επειδή το εγκλημα των περισσότερων από αυτών των ανθρώπων θα ήταν ότι δεν θα άρεσαν στους τοπικούς αντιπροσωπούς του κομμουνιστικού κόμματος. Ευτυχώς για τους Έλληνες δεν επικράτησε ο κομμουνισμός γιατί πολλοί από εμάς και εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν θα ζούσαμε σήμερα αφού θα σας είχε εξαφανίσει το κομμουνιστικο καθεστώς με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες. Γι αυτό πιστεύω ότι η θεωρία του κομμουνισμού εκτός από ανεφάρμοστη είναι και επικίνδυνα σατανική επειδή σπέρνει το μίσος στις καρδιές των ανθρώπων για τους "εχθρούς" +τους βάζει να αλληλοσκοτώνονται (για την επικράτηση μιας ουτοπικής θεωρίας ) ενώ σύμφωνα με την Αγία Γραφή ο διάβολος είναι αυτός που μισεί+θέλει τον θάνατο όλων των ανθρώπων ( Ιωάννη Ευαγγέλιο 8:44-47 και Α’ Ιωάννου 4:7-8 και 20-21).
  Ο μόνος που μπορεί να φέρει αληθινή δικαιοσύνη είναι ο σταυρωμένος+ αναστημένος Ιησούς Χριστός + ο Ιησούς Χριστός θέλει να αρχίσει την δικη Του επανάσταση από εσένα κάνοντας σε έναν άνθρωπο αγάπης,αλήθειας και δικαιοσύνης όπως ακριβώς ήταν και ο ίδιος και μας δίδαξε πως θέλει να ζούμε με το παράδειγμα Του και την ζωή Του.

 18. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  (3/3)Βέβαια και οι άνθρωποι που ζουν μέσα σε αυτήν την κοινωνία και δεν βλέπουν την αδικία και την κλεψιά που κυριαρχεί παντού και δεν κάνουν τίποτα για να φέρουν την αγάπη, την αλήθεια και την δικαιοσύνη του Θεού ανάμεσα στους ανθρώπους με λόγο αλλά και έργα αγάπης τότε και αυτοί είναι μέρος του πονηρού και αμαρτωλού κόσμου που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον συνάνθρωπο του και αδελφό του με όποιο τρόπο μπορεί. Και τέτοιοι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν αιώνια ζωή κοντά στον Ιησού Χριστό που σταυρώθηκε+αναστήθηκε για την σωτηρία μας. Η εντολή του Ιησού Χριστού που κάνει κάποιον να είναι αληθινός χριστιανός είναι (θέλεις αγαπήσεις τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου) Λουκάς 10:26-27 και αλλού θα πει (η αγάπη κακό δεν κάνει, είναι λοιπόν εκπλήρωση του νομού του Θεού η αγάπη) Ρωμαίους 13:10. Για τον Ιησού αμαρτία δεν είναι μόνο να κάνεις το κακό αλλά και να μην κάνεις το καλό+να μην βοηθάς τον πλησίον σου όταν είναι δίπλα σου+ μπορείς να το κάνεις, δες Λουκάς 10:29-37. Για αυτό οι μόνοι που πιστεύουν και αγωνίζονται για να επικρατήσει η δικαιοσύνη+ αγάπη μεταξύ των ανθρώπων (που αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο του Θεού για τον άνθρωπο) είναι οι γνήσιοι μαθητές του Ιησού Χριστού, είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν στην Αγία Γραφή και πως ότι υποσχέθηκε ο αναστημένος Ιησούς Χριστός είναι δυνατός και να το εκπληρώσει και σαν αποτέλεσμα οι αληθινοί χριστιανοί αφήνουν τον Λόγο του Θεού να κατευθύνει την ζωή τους ώστε κάθε μέρα να μοιάζουν όλο+περισσότερο τον Ιησού Χριστό τον Σωτήρα+Κύριο τους.

  1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

   Έτσι δημοκρατικά πράγματα όχι αστεία. Και μετά υπάρχουν ηλιθιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι η ακροδεξιά είναι παρακράτος

   1. avatar Kolotoumba

    Στιν Κομμουνισμό απαγορευεται διανροπαλου η αντίθετη άποψη. Εαν σου θυμιζουν κατι τα Γκουλαγκ. Επισης, ούτε εκλογές, ουτε κόμματα.
    Αρα ταυτίζεσαι με την ακροδεξιά απόλυτα.
    Οπότε μην πουλας τρέλα.

    1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

     Στο ιεκ Χίτλερ σου έμαθαν αυτή την ιστορία; δηλαδή θες Ν μου πεις ότι τώρα άμα πήγαιναν σε γκουλαγκ τα λ..α και οι πλούσιοι θαβσε ένοιαζε;

 19. avatar ghost.rider

  Αγαπητε Κουτσουμπα...
  Μιλας για εργατες και εργατικη ταξη...
  Προφανως οι εργατες για να υπαρξουν ,χρειαζεται, να ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..
  Εργατης χωρις δουλεια δεν νοειται.
  Μπορεις να μας πει ποιος θα ειναι ο εργοδοτης ολων αυτων των εργατων ???
  Ποιος θα τους πληρωνει ???
  Θα τα κανετε ολα κρατος ???
  Τα περιπτερα , τα χασαπικα , τα σουπερ μαρκετ , τα κωμοτηρια , τα φροντηστηρια ,
  τα βενζιναδικα , τα ιδιωτικα σχολεια , οι ιδιοτικες σχολες , οι ιδιοτικες κλινικες
  κοκ...
  Θα βαλετε σε καθε επιχειρηση και εναν κουμουνιστικο δερβεναγα ??
  Τι θα κανεις κουτσουμπα αν αυριο γινοσουν πρωθυπουργος??
  ( βλεπε ΤΣΙΠΡΑ οπου δεν τον ηξερε ουτε η κουτση μαρια και μας εγινε πρωθυπουργος)

  1. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

   Το αντίθετο εργοδότης χωρίς εργάτες δεν υπάρχει

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει