«Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε αστυνομία στη θέση της αστυνομίας. Αν θέλαμε να γίνουμε αστυνομικοί, όταν δίναμε πανελλήνιες, θα δηλώναμε τη σχετική σχολή».

Με αυτή τη δήλωσή του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αντέκρουσε τα όσα προσάπτονται στο κόμμα του μετά τις επιθέσεις μελών της σε πάγκους μικροπωλητών το Σαββατοκύριακο.

«Θεωρούμε ότι με την πράξη μας επιτέλους ξύπνησε το ελληνικό κράτος» πρόσθεσε ο βουλευτής μιλώντας στη ΝΕΤ.
«Δεν τίθεται θέμα αντιποίησης αρχής, όπως λένε αυτοί οι αστοιχείωτοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», ανέφερε ο Η. Κασιδιάρης.

Μιλώντας για τα περιστατικά, δήλωσε ότι «αναποδογύρισαν κάποιοι πάγκοι» αλλά πως «η πραγματική βία ασκείται εις βάρος των Ελλήνων πολιτών».

«Κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να ρωτήσει αν είναι νόμιμο το προϊόν που αγοράζει» συνέχισε τονίζοντας πως το κράτος δεν διασφαλίζει το δικαίωμα αυτό στους πολίτες του.

Επιτέθηκε, μάλιστα, στην κυβέρνηση υποστηρίζοντας πως την περασμένη βδομάδα «ο κ. Χατζηδάκης είχε πει θα τελειώσουμε με το παρεμπόριο αλλά δεν έκανε τίποτα».

Όπως είπε, η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει «μήνυση σε βάρος του αρχηγού της Αστυνομίας» για τις κλούβες έξω από τα γραφεία του κόμματος.