Την υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ο βουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Ο Μ. Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε τη ΝΔ κυρίαρχη πολιτική δύναμη σήμερα και στην κυβέρνηση και στην κοινωνία, που προέρχεται από πολύ μακριά, από τον Κων. Καραμανλή και φιλοδοξεί να πάει και πολύ μακριά.

Βρισκόμαστε, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, σε περίοδο κρίσεως και σε περιόδους κρίσεων οι άνθρωποι που άφησαν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους άλλαξαν τις δομές. Αυτό, συνέχισε, προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά. Αυτό θέλουμε κι εμείς να επιχειρήσουμε να κάνουμε στη λειτουργία του κόμματος. Το κόμμα, πρόσθεσε, πρέπει να αλλάξει, πρέπει να αλλάξουν όλα.

Ο κ. Κεφαλογιάννης συνέχισε λέγοντας ότι η Ελλάδα, το 2020, θα είναι μια καλύτερη χώρα για τη νέα γενιά. Αυτή η κρίση θα θεωρείται μακρινό παρελθόν μετά από λίγα χρόνια και θα πρέπει να την περάσουμε όσο πιο ήπια γίνεται, να δημιουργήσουμε τις δομές και τις υποδομές, να προχωρήσουμε στο μέλλον.