«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όμηρος στο ίδιο του το κόμμα από τις δικές του ακραίες επιλογές, αδυνατεί να συλλάβει πώς είναι δυνατόν να συγκυβερνούν δύο κόμματα με διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές. Λογικό, αφού η μόνη του εμπειρία συγκυβέρνησης είναι αυτή της απόλυτης ταύτισης με το ΠΑΣΟΚ για το κουκούλωμα των σκανδάλων», δηλώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στους τομεάρχες της ΝΔ.

«Οι σημερινοί χειροκροτητές του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και αίσθημα ασφάλειας στον ελληνικό λαό, πολλώ δε μάλλον να κάνουν και μαθήματα πατριωτισμού στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Καμμένο», συμπληρώνει η ίδια.

«Όσο κι αν αγωνιούν για την κάθαρση που φέρνει αυτή η κυβέρνηση στην οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμμετέχουμε, τους διαβεβαιώνουμε ότι έλαβε τέλος η εποχή της διαφθοράς και της καταλήστευσης του δημοσίου πλούτου, καθώς και η συγκάλυψη αυτών των πρακτικών που σημάδεψαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ», προσθέτει.

«Την δε “δοκιμασμένη και ένοχη συνταγή” του να κατηγορείς τον άλλον για όσα ο ίδιος κάνεις, την έχει μαγειρέψει αρκετά ο κ. Μητσοτάκης. Μόνο που το φαγητό δεν τρώγεται πια…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σημερινή ακραία νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω στον ελληνικό λαό» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου.