«Το μήνυμά μου και το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ είναι απλό: Ενότητα, Ανανέωση, Αξιοκρατία, Υπευθυνότητα και τελικά Νίκη» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στην πρώτη του ομιλία ως αρχηγός του Κινήματος, στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στην Αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή.

Από σήμερα και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τίθεται σε διάταξη εκλογικής μάχης, υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο από σήμερα ως τις εκλογές και το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

Κάποιοι ζητούν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, εμείς ζητάμε μια αυτοδύναμη Ελλάδα, τόνισε, εξ άλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο Ευ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ καταθέτει ολοκληρωμένη και υπεύθυνη πρόταση, έναντι των προτάσεων «όλων των εκδοχών της Αριστεράς», που είναι μη ρεαλιστικές και έναντι των προτάσεων της ΝΔ, την οποία χαρακτήρισε «παλαιοκομματική» και «αμφίθυμη», καθώς αφού «περιπλανήθηκε στους αντιμνημονιακούς δρόμους, με μισή καρδιά συμμετείχε τελικά σε κυβερνητικό σχήμα συνευθύνης, αλλά ως αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση και συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση».