Για την απόφασή της να αλλάξει πολιτική στέγη, αλλά και για τον λόγο για τον οποίο ψήφισε το πολυνομοσχέδιο αναφέρθηκε με τηλεοπτικές της δηλώσεις η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία συνεργάζεται από χθες με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πολυνομοσχέδιο δεν είχε κόψιμο συντάξεων, είχαν ψηφιστεί πριν», δήλωσε μέσω του ΣΚΑΪ η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και μέχρι πρότινος ανεξάρτητη βουλευτής.

«Δεν είχα πρόβλημα πολιτικής στέγης, είχα πολλές προτάσεις για πολιτική στέγη», τόνισε στη συνέχεια η κ. Μεγαλοοικονόμου. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής των ΑΝΕΛ, «μού είχε πει μια φορά. Και άλλες προτάσεις μού έγιναν…».

Επίσης, διευκρίνισε ότι «αποφάσισα μόνη μου χωρίς τον άνδρα ή τα παιδιά μου. Το μελέτησα και λέω ότι θέλω να προσφέρω ό,τι μπορώ να δώσω, αφότου παρακολούθησα το πολυνομοσχέδιο, τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης».

«Μού αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, μού αρέσει να είναι γεμάτο. Ας πούμε το Κτηματολόγιο δεν είναι καλό;» διερωτήθηκε η κ. Μεγαλοοικονόμου.

Σε ό,τι αφορά τις βολές του Βασίλη Λεβέντη κατά του Αλέξη Τσίπρα μετά την ανακοίνωση την απόφασή της να συνεργαστεί με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι «τον κύκλο μου στην Ένωση Κεντρώων τον έκανα. Η Γη γυρίζει…».

Τέλος, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι: «Δεξιά δεν είμαι, κεντρώα είμαι. Εδώ κοντεύει να γίνει ΝΔ κέντρο και αριστερά, όλοι θέλουν να γίνουν κέντρο».