Βίτσας: Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που υποθάλπει πραξικοπηματίες

«Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί δεν πρόκειται να εκδοθούν», ξεκαθάρισε


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:23
02/01/2018
Βίτσας: Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που υποθάλπει πραξικοπηματίες
4
loading

Με μήνυμά του μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξης, ο Δημήτρης Βίτσας τόνισε ότι «η Ελλάδα δεν είναι καμία χώρα η οποία υποθάλπει πραξικοπηματίες», ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε μέσω του Alpha 9.89, «έχει ξεκαθαριστεί ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί δεν πρόκειται να εκδοθούν».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε ότι «εμείς εκτιμούμε ότι η υπόθεση, πέρα από τη δικαιοδοτική αρμοδιότητα που έχουν αυτές οι δύο επιτροπές, πρέπει να πάει στο επίπεδο πλέον της Τακτικής Δικαιοσύνης», για να προσθέσει ότι στο ζήτημα του ασύλου που αφορά χιλιάδες ανθρώπους, «έχουμε συχνά την περίπτωση να έχει απορριφθεί και από τις δύο επιτροπές η χορήγηση ασύλου και ο αιτών να προσφεύγει αυτός στο Διοικητικό Εφετείο».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις προκλητικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων επί του θέματος σχολίασε ότι «ανέξοδοι παληκαρισμοί δεν ωφελούν, ούτε κανείς μπορεί να ανησυχήσει απ' αυτούς».

«Η πολύ επιθετικότητα μερικές φορές βλάπτει και στο τέλος κάνει αυτόν ο οποίος φραστικά επιτίθεται, να μένει στο κενό γιατί δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτό που λέει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα την θέλαμε την ένταση», επανέλαβε, για να καταστήσει σαφές ότι «η Ελλάδα είναι πάντοτε έτοιμη όσον αφορά τις πιθανές επιθετικές απειλές, είμαστε μια χώρα που έχει πραγματικά ισχυρή αποτρεπτική δύναμη. Χρειαζόμαστε την ειρήνη για να συναναπτυχθούμε με όλες τις χώρες οι οποίες βρισκόμαστε στην ίδια περιοχή αλλά και για να αναπτυχθούμε και εσωτερικά».

Τέλος, ο κ. Βίτσας απέδωσε την κριτική της Νέας Δημοκρατίας στην τακτική της να βάζει όλα τα θέματα κάτω από τη λογική, να γίνουν εκλογές και να έρθει πιθανά ή να θεωρεί ότι θα έρθει, στην εξουσία. «Όταν κάποιος τα βάζει κάτω από αυτή τη λογική, τυφλώνεται από το πάθος του για την εξουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Te

  Υποθαλπτει τον τσιπροκιο.!!!!!!

 2. avatar xaxaxaxa

  Κάνουν την δουλεία τους εθελοδουλία και όλα καλά 🙂

 3. avatar Θορπ

  Ακόμα ένας ακόμα τραμπαριμπας και γραφικός που μας λέει μπούρδες

 4. avatar έτσι…

  έλεγε και ο πάγκακος πριν να παραδώσει τον ΟΤΣΑΛΑΝ στους μπουνταλαγάδες ακι από τό τότε είναι φυλακισμένος του καθεστώτος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει