Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Με αφορμή τον αποκλεισμό από το ΠΑΜΕ του κτιρίου της ΓΣΕΒΕΕ όπου θα διεξαγόταν σήμερα η συνάντηση των κοινωνικών εταίρων, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η αλλεργία που καταφανώς προκαλεί στο ΚΚΕ ο κοινωνικός διάλογος –όπως και κάθε μορφή διαλόγου– αποκαλύπτει την εμμονή του σε σταλινικές μεθόδους και τακτικές.

Καλούμε τους εργαζόμενους να κρίνουν, πέρα από στερεότυπα και χωρίς παρωπίδες, ποιοι νοιάζονται για τα πραγματικά συμφέροντα των δυνάμεων εργασίας και ποιοι τους εκμεταλλεύονται για τις δικές τους κομματικές σκοπιμότητες.

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα τα κόμματα της ευρύτερης δημοκρατικής Αριστεράς, να καταδικάσουν απερίφραστα το ΚΚΕ και τις πρακτικές που θέλουν να …ΠΑΜΕ δια της βίας πίσω σε εποχές που έχουν οριστικά παρέλθει».