«Θα καταλάβουν ότι αυτή η ανοησία “εκλογές και φύγετε” δεν περνάνε, είναι μια φρενίτιδα εξαλλοσύνης που θα τους γυρίσει ανάποδα. Έχουμε εντολή από τον ελληνικό λαό να φύγουμε από τις ρεμούλες των εξοπλιστικών, οι εκλογές θα γίνουν το 2019», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Ήδη από τον ESM είναι αποφασισμένα τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος που σημαίνει για μας ελάφρυνση του χρέους γύρω στα 65 δισ. ευρώ», είπε μιλώντας «Στο Κόκκινο».

Παράλληλα σημείωσε πως «εκκρεμεί η κόντρα του ΔΝΤ με το Βερολίνο για το αν το χρέος είναι βιώσιμο, εμείς λέμε ότι δεν είναι βιώσιμο, παλεύουμε για χαμηλότερα πλεονάσματα για μετά το 2018. Τόνισε ότι με νύχια και με δόντια πολεμούν την κυβέρνηση και υπενθύμισε ότι μόνο από το πακέτο Γιούνκερ έχουν εγκριθεί πάνω από 2 δισ. ευρώ που δεν είναι το μόνο χρηματοδοτικό εργαλείο είναι 5-6 διαφορετικά».

Απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε ότι η στάση της θα της γυρίσει μπούμερανγκ και σημείωσε ότι ο κ. Μοσκοβισί θεωρεί δεδομένο ότι θα κλείσει η αξιολόγηση. Δεν συμφέρει κανένα να μην κλείσει η αξιολόγηση είπε εν μέσω ευρωπαϊκών εξελίξεων.