«Οι δικαστές πήραν το παιχνιδάκι σας της αδειοδότησης και το τοποθέτησαν σε βάσεις κανόνων και τότε ξεκίνησε η πολιτική σας τσουλήθρα με λυσσαλέα επίθεση σε βάρος της Δικαιοσύνης», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς και προσέθεσε: «Ο νόμος Παππά βρώμισε! Ελάτε να τον θάψουμε όλοι μαζί και να προχωρήσουμε»!

«Πώς θα αντιμετωπιστεί η διαπλοκή; Με λαγούς; Με βοσκοτόπια;», είπε και αναφέρθηκε στην επίσκεψη του κ. Αρτεμίου, «τον κύριο off shore της Κύπρου», όπως τον αποκάλεσε: «Ο κ. Αρτεμίου είπε ότι βρισκόταν στο Μαξίμου επειδή κόμιζε σοβαρή επενδυτική πρόταση. Μα θα πήγαινε με σακούλα σούπερ μάρκετ και τζινάκι; Καταθέτω το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου».

«Εμείς προτείναμε για το ΕΣΡ τον Μιχάλη Σταθόπουλο. Αλλά εμείς δεν θα λέγαμε όχι στην πρόταση της ΝΔ για τον κ. Κουτρομάνο», είπε και αναφέρθηκε στην πρόταση που δημοσίως έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Σταύρος Θεοδωράκης με θητεία απολύτως συγκεκριμένη χωρίς παρατάσεις για τα μέλη του ΕΣΡ, με ανοιχτή διαδικασία αδειοδότησης για 10 άδειες και εκτός της διαδικασίας οι προμηθευτές και εργολάβοι του Δημοσίου.