Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έκανε λόγο ακόμα μια φορά για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

«Ο κύριος Σαμαράς σήμερα υπήρξε κατηγορηματικός ως προς τον εαυτό του, απορρίπτοντας κάθε σενάριο για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Ας ρωτήσει όμως τους βουλευτές του να δει τι πιστεύουν και αυτοί.

Υπάρχουν πάρα πολλοί βουλευτές και στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ που επιθυμούν κάτι τέτοιο. Ας στήσουμε μια κάλπη μέσα στην Βουλή με παραβάν και θα δείτε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή οι αρχηγοί των κομμάτων θα πρέπει και να αφουγκράζονται τι θέλουν οι Βουλευτές τους.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης Μαζί μπορούμε να σώσουμε την πατρίδα.
Η Ελλάδα υπάρχει και δεν υπάρχει μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Βρισκόμαστε στο Νεκροταφείο, ετοιμαζόμαστε να κηδέψουμε την πατρίδα μας και οι κύριοι Σαμαράς και Bενιζέλος σκοτώνονται μεταξύ τους για την καρέκλα.

Είμαι υπέρ μίας σύγκλησης γιατί πιστεύω πως μόνον με αυτόν τον τρόπο, όλοι μαζί έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε εξ αρχής για την Ελλάδα την καλύτερη λύση. Μία κυβέρνηση από ένα και μόνο Κόμμα δεν μπορεί, δεν έχει τη δύναμη να το καταφέρει αυτό.

Τι διαφορετικό θα μπορούσε να κάνει άλλη μία κυβέρνηση σαν και αυτή που έχουμε τώρα; Πρέπει να το καταλάβουμε τώρα, έστω και στο παρά 1΄ πως μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα αν πάμε όλοι μαζί. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο Έλληνα, ενωμένοι».