«Τάε Κβον Ντο» με σύντροφο Καμμένο, είναι ο τίτλος ανακοίνωσης του Ποταμιού για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τίτλος παραπέμπει στην εμφάνιση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο συνέδριο, όπου αποκάλεσε «συντρόφους» τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

«”Φέτος μοιράστηκαν στην ώρα τους τα σχολικά βιβλία”. Με αυτό το ακαταμάχητο επιχείρημα που συνεχώς προβάλλει εδώ και ένα μήνα σε κάθε του ομιλία ο κ. Τσίπρας (το είπε και στην ομιλία του για τη διαπλοκή!), παρουσιάστηκε στο δύσκολο και απαιτητικό κοινό του Τάε Κβον Ντο. Βέβαια, και η ανεργία μειώθηκε και η οικονομία είναι έτοιμη να απογειωθεί. Αλλά αυτά είναι αυταπόδεικτα, τα συζητά όλος ο κόσμος, οπότε δεν καταλαβαίνουμε γιατί μπήκε στον κόπο να τα πει», σημειώνει το Ποτάμι.

Το σημαντικότερο πάντως, συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος, «είναι ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για τον κόσμο (εδώ εννοούμε τον πλανήτη) ο ΣΥΡΙΖΑ το πήρε απόφαση και θα αλλάξει – εκτός από την Ελλάδα – και την Ευρώπη. Με μπροστάρη αυτή τη φορά τον σύντροφο Καμμένο (που θα φέρει και τον Φάρατζ και άλλους ομοϊδεάτες). Καλό σ/κ».