Γιατί συμπλέουν τώρα Μητσοτάκης και Καραμανλής

Η συνάντηση στην Τήνο με τις συζύγους τους


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:41
09/10/2016
Γιατί συμπλέουν τώρα Μητσοτάκης και Καραμανλής
3
loading

Η κατάρρευση του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έφερε κοντά και σε πορεία σύμπλευσης τον νυν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρώην αρχηγό του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Η επικοινωνία μεταξύ των δυο είναι πλέον άμεση και όχι μέσω αγγελιοφόρων.

Όλα ξεκίνησαν μια χαλαρή βραδιά, στο νησί της Τήνου, όπου Κυρ. Μητσοτάκης και Κ. Καραμανλής συναντήθηκαν κι έφαγαν μαζί με τις συζύγους τους. Ωστόσο, αυτή η βραδιά, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθεί η «χημεία» μεταξύ των δύο ανδρών.

Εκτός από τη βελτίωση του κλίματος, οι δυο διαπίστωσαν πως η υπομονή της κοινωνίας κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει εξαντληθεί και πως… η ισχύς εν τη ενώσει τους.

Το αποτέλεσμα της συνάντησης αποτελεί, σύμφωνα με το «Βήμα», ισχυρό μήνυμα για τον χώρο της Κεντροδεξιάς. Αν και δεν αναιρούνται οι ενστάσεις των καραμανλικών απέναντι σε πολλές κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι η στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ είναι αυτονόητη και επ' αυτού δεν χωράει συζήτηση.

Τόσο η πλευρά Μητσοτάκη πάντως όσο και η πλευρά Καραμανλή, δεν θεωρούν ότι ο Α. Τσίπρας θα προσφύγει άμεσα σε πρόωρες εκλογές. Ωστόσο οι συζητήσεις κάνουν λόγο για εκλογές όχι το 2016 αλλά το 2017, χωρίς να δίδεται ακριβής χρονικός προσδιορισμός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar calmsea

    Με τις ιφιστάμενες συνθήκες, η μόνη μας ελπίδα.

  2. avatar pepo

    Για την μασα του δημοιου χρηματος.

  3. avatar αδωνις

    βρε ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει