«Οι δικαστικοί πάντα βρίσκουν τον τρόπο, στα δύσκολα, να στρίβουν στη γωνία», σχολίασε σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, αναφερόμενος στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας με ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα του δικαστικού κλάδου.

«Οι δικαστικοί πάντα βρίσκουν τον τρόπο στα δύσκολα να κάνουνε όπως φαίνεται στην άκρη, να στρίβουν στη γωνία, και στα άλλα, στα δικά τους, να παίρνουν αποφάσεις για να ενισχύσουν τον εαυτό τους. Τώρα, οι κυβερνήσεις από κει και πέρα, τρέχουν πίσω από δικαστικούς, τρέχουν πίσω από διάφορες άλλες ομάδες. Δεν είναι κάτι καινούριο», είπε χαρακτηριστικά στον ΒΗΜΑ FM».

Για την κυβέρνηση ο κ. Αμυράς ανέφερε: «Οι περισσότεροι λένε, εντάξει, τα έχουμε κάνει μούσκεμα, αλλά τι να κάνουμε τώρα, εδώ θα πάμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Το ξέρουνε και οι ίδιοι οι περισσότεροι, μην κοιτάτε που βγαίνουνε και λένε το ποίημα, έχουν το non paper μπροστά και παπαγαλίζουνε τα γνωστά και τα γνωστά, μία δύσκολη συμφωνία, υπερήφανη διαπραγμάτευση,  και διάφορες τέτοιες αριστερές μπούρδες».