Στο έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε χθες στη Βουλή με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρολιάκο, αναφέρθηκε σήμερα ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στον Βήμα FM.

Όπως σημείωσε, «με ρωτάγανε οι δημοσιογράφοι απέξω, περνάει ο Σκουρολιάκος δίπλα μου εκείνη την ώρα, και με κοίταξε έτσι με ένα υφάκι περίεργο, και λέω σε λίγο θα είναι και ο κ. Σκουρολιάκος που θα πετάει χαρτάκια από πάνω γιατί αυτά κάνουνε κύκλο: ο Πετράκης πέρσι ήταν κυβέρνηση. Και έγινε ένα επεισόδιο, τέλος πάντως, μου μίλησε πολύ άσχημα, απρεπέστατα. Εγώ του είπα απλώς: “Γλύφε τώρα εκεί που έφτυνες”».

Σχετικά με το υπερταμείο, ο βουλευτής του Ποταμιού σχολίασε: «Ναι, με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς τα ψηφίζουν μέχρι τέλους γιατί όταν τρώνε δεν μιλάνε. Τώρα είμαστε στη μάσα. Βεβαίως θα αποδοθούν ευθύνες. Αυτοί οι τύποι δεν θα τη βγάλουν καθαρή, που πούλησαν τη χώρα για 99 χρόνια, και μας λέγανε εμάς γερμανοτσολιάδες. Αυτά τα πουλημένα τομάρια. Οι πολίτες είναι απολύτως απεπλισμένοι, είναι σε απόγνωση, και είναι στη φάση που σου λέει, και την τελευταία τρέλα, την κάναμε».

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε, απλώς δεν το κάνουμε στους σωστούς χρόνους. Έχει τελειώσει αυτός ο διάλογος, απλώς πρέπει τώρα όσοι ενδιαφέρονται να δώσουνε τη λύση του τρίτου πόλου, δηλαδή του μεσαίου χώρου, μιας φιλοευρωπαϊκής, μεταρρυθμιστικής, προοδευτικής πρότασης, πρέπει να την διατυπώσουν. Αυτή η λάσπη και η βρώμα πρέπει να τελειώνει και να βγούμε με καθαρές προτάσεις και να μην λέμε: «εγώ θα είμαι, αλλά άμα είναι ο Σπύρος δεν πάω», ανέφερε τέλος για την Κεντροαριστερά.