Ευθύνες για την έλλειψη συντονισμού της κυβέρνησης απέδωσε στον Γ. Παπανδρέου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάσος Αλευράς, ασκώντας παράλληλα κριτική στην οικονομική πολιτική.

«Ο συντονισμός της κυβέρνησης δεν είναι αυτός που θα έπρεπε να είναι, και κανείς δεν εξαιρεί τον πρωθυπουργό από τις ευθύνες του», ανέφερε ο βουλευτής μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής απέδωσε τις κυβερνητικές καθυστερήσεις στον υπερβολικό φόβο για το πολιτικό κόστος: «Είναι φοβάμαι ένας υπερβολικός φόβος απέναντι στο πολιτικό κόστος που είναι αναμφισβήτητα μεγάλο, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει το κόστος των αποφάσεων που ακούγονται λίγες λίγες και το κόστος των αναθεωρήσεων».

«Το ότι οικονομικά θα πηγαίναμε από το κακό στο χειρότερο ήταν περίπου βέβαιο. Αυτό νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον είναι αν οι επιδόσεις είναι σύμφωνες με τα μέτρα που έχουμε πάρει. Ήδη διαβάζουμε ότι η μείωση του μισθολογικού κόστους δεν είναι αντίστοιχη των περικοπών. Με τόσο σημαντικά μέτρα έπρεπε να είχαμε μεγαλύτερη μείωση, και πρέπει να μας πει η κυβέρνηση τι δεν δουλεύει σωστά», πρόσθεσε.