Νέα σφοδρή επίθεση κατά του εκπροσώπου της ΝΔ και της ηγετικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Πάγκαλος αποκαλεί τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Γ. Μιχελάκη «ιεραπόστολους της εθνικής μιζέριας» και «κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης», κατηγορώντας τους ότι επενδύουν στην αποτυχία του έθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία.

«Τις τελευταίες ημέρες το σύστημα παραπληροφόρησης της Συγγρού διέδιδε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές. Αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του μεγάλου έργου της κυβέρνησης, αλλά και με τις απερίγραπτες ευθύνες τους για όσα κληροδότησαν, προσπαθούν πάντα να αμαυρώσουν την εθνική προσπάθεια, να αρνηθούν κάθε πρόοδο, να προσποιηθούν ότι δεν βλέπουν την αλήθεια», αναφέρει ο κ. Πάγκαλος και στο ίδιο ύφος συνεχίζει:

«Μεταξύ των “επτά νάνων” της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, που όλο και περισσότερο μοιάζει με την Πολιτική Ανοιξη, ο κ. Μιχελάκης δικαίως κερδίζει τον τίτλο του “αιώνιου γκρινιάρη”.

Είναι, μαζί με τον αρχηγό του, οι ”ιεραπόστολοι” της εθνικής μιζέριας, εκείνοι που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης, επενδύοντας στην αποτυχία του Έθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία».