Η ΝΔ κλιμακώνει την αντεπίθεση στην κυβέρνηση και …υπενθυμίζει στον κ.Ραγκούση ότι αν ο πρόεδρος του σωματείου των οδηγών ταξί είναι ΝΔ ο ταμίας είναι ΠΑΣΟΚ όπως και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί.

«Ο αρχιτέκτονας του χάους, κ. Ραγκούσης, αναφέρεται στο non parer, προσπαθεί να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες που έχει για τα προβλήματα που προκαλεί στον Τουρισμό και στην κοινωνία η απεργία των “ταξί” και να τις ρίξει στη Νέα Δημοκρατία.

Για το σκοπό αυτό, ισχυρίζεται ότι η απεργία υποκινείται, δήθεν, από τη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την κομματική ιδιότητα που έχει στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

Ο κ. Ραγκούσης, όμως, εκτός των άλλων, έχει και επιλεκτική μνήμη. Ξεχνάει ότι γραμματέας του ΣΑΤΑ είναι ο κ. Κώστας Δήμος, ο οποίος είναι γραμματέας της κομματικής οργάνωσης μεταφορών του ΠΑΣΟΚ.

Όπως, επίσης, ξεχνάει ότι αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί είναι ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, αναπληρωτής ταμίας στη ΓΣΕΒΕΕ, όπου έχει εκλεγεί με το συνδυασμό του κ. Ασημακόπουλου, που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ».