Επίθεση στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη κάνει το ΕΠΑΜ μετά τις δηλώσεις του ίδιου, ο οποίος υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που τον κυνήγησαν χθες στο Σύνταγμα είχαν διακριτικά του κόμματος.

«Το ΕΠΑΜ δεν έχει καμία σχέση με προβοκάτορες» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση μετά τη δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Βαρβιτσιώτη ότι «προβοκάτορες με σήμα του ΕΠΑΜ που προσπάθησαν να με εμποδίσουν να διαδηλώσω με τους Πόντιους δεν θα αμαυρώσουν το δίκαιο αγώνα τους».

Το κόμμα αναφέρει πως: «Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ως  άξιος απόγονος του φαύλου πολιτικού συστήματος  της κομματοκρατίας και της παρασιτικής οικογενειοκρατίας…  «μυγιάζεται» όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με αγανακτισμένους και εξαθλιωμένους πολίτες, εξαιτίας των  πολιτικών επιλογών του ακραίου νεοφιλελευθερισμού που υπηρετεί τυφλά. Εντελώς «εθισμένος» -λόγω των πολιτικών του καταβολών- σε τέτοιες νοοτροπίες, φαντασιώνεται προβοκάτορες, σαν αυτούς που επί σειρά δεκαετιών εξέθρεψε και συνεχίζει να εκτρέφει η παράταξη απ’ την οποία προέρχεται  και οι  οποίοι -ως γνωστόν- δεν εμφανίζονταν με σηματάκια και κονκάρδες, αλλά με λοστούς και τσεκούρια!»

Το κόμμα κάνει λόγο για «απαράδεκτη στάση τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών μέσων “ενημέρωσης”».