«Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας την αναφορά στη Βουλή, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης (αρμόδιου για Θέματα Διαφθοράς) Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ότι η δικογραφία για τα δάνεια των πολιτικών κομμάτων, τέθηκε στο αρχείο.

«Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, που αφορά εκατοντάδες εκατομμύρια σε θαλασσοδάνεια, κλείνει και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ή μάλλον τη ζημιά θα την πληρώσουν πάλι οι ξεζουμισμένοι φορολογούμενοι», τονίζει το Ποτάμι και καταλήγει:

«Κανείς δε φταίει, κανείς δεν τιμωρείται. Το παλιό πολιτικό σύστημα (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) μπορεί να διαφωνεί σε πολλά, ενώνεται όμως όταν είναι να προστατεύσει τον εαυτό του. Και μη χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως άλλοθι ότι ψηφίστηκε σχετική διάταξη από την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Είχε όλο το χρόνο να την αλλάξει, πριν μπει η υπόθεση στο αρχείο. Όπως αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά… κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Κατά τα άλλα κουνάμε το δάχτυλο στην κοινωνία και της ζητάμε κάθε μέρα και νέες στερήσεις».