Ορκίστηκε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου

Εικόνες από την ορκωμοσία της πρώτης γυναίκας πρωθυπουργού - Την Παρασκευή η ορκωμοσία της κυβέρνησης


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2015
20:09
27/08/2015
Ορκίστηκε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου
1
loading

Στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, αναθέτει το σχηματισμό κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μετά την αποτυχία σύγκλησης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Η κ. Θάνου ορκίστηκε σήμερα στις 20:00 στο Προεδρικό Μέγαρομ ενώ αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία σύσσωμης της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει πάρει την οριστική απόφαση να συνεχίσει, και μάλιστα με τρόπο αδιαπραγμάτευτο, την πορεία της μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα στον σκληρό πυρήνα της, την Ευρωζώνη».

Η κ. Θάνου ήρθε πέντε λεπτά πριν από την ώρα της ορκωμοσίας και ήταν συγκινημένη. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να την υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ακολουθήσει η παραλαβή/παράδοση του Πρωθυπουργικού γραφείου.

ΘΑΝΟΥ than1 than2 ΘΑΝΟΥ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar franklin

    Το θεοκρατικό αυτό κράτος της νοτιοανατολικής Ευρώπης πού έχει καταλάβει την ιερή ελληνική γη και αυτοαποκαλείται ελληνική δημοκρατία είναι καμένο χαρτί και δεν έχει καμία ελπίδα και θλίβομαι γι\'αυτό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει