«Ο πρωθυπουργός δεν είναι καταγγέλλων, είναι καταγγελλόμενος»

Επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία στον Γ. Παπανδρέου


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:02
15/02/2011
«Ο πρωθυπουργός δεν είναι καταγγέλλων, είναι καταγγελλόμενος»
2
loading

«Ο κ. Παπανδρέου επιμένει να αντιμετωπίζει κρίσιμα ζητήματα με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα», είπε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης και πρόσθεσε: «Λέει, τώρα, ότι “κανείς δεν είναι περήφανος, κάθε τρεις και λίγο, κάποιοι κύριοι να έρχονται και να ελέγχουν». Έφθασε, μάλιστα, στο σημείο να μιλά για υποχρέωση να απαλλαγούμε από εξαρτήσεις, δουλείες και μνημόνια».

Ο εκπρόσωπός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε λέγοντας: «Ποιος υπέγραψε και ποιος ψήφισε τις εξαρτήσεις, τις δουλείες και τα Μνημόνια», που μόλις τώρα βλέπει; Ποιον προσπαθεί να εμπαίξει; Ο κ. Παπανδρέου είναι αποκλειστικά υπαίτιος για όσα, μόλις τώρα, προσποιείται ότι τον ενοχλούν. Δεν είναι καταγγέλλων. Είναι καταγγελλόμενος».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Tzabatzis

  Και εσείς είσθε καταγγελόμενος για τα παρακάτω:
  - Γιατί στην εξεταστική για τα εξοπλιστικά που κάνατε όταν αναλάβατε το 2004 βγάλατε τον Άκη λάδι. Έπρεπε να περιμένουμε 7 χρόνια να βρούν οι Γερμανοί το 1/1000 από αυτά που έχει φάει. Ο λόγος είναι γνωστός σε όλους που γνωρίζουν και έχει να κάνει με την αιφνιδιαστική επίσκεψη του τότε Πρωθυπουργού σε μία χώρα.
  - Γιατί καλύψατε το ΠΑΣΟΚ όταν είσαστε στην αντιπολίτευση για τις κατευθείαν αναθέσεις των Ολυμπιακών αγώνων,
  - Γιατί συγκαλύψατε το Βατοπέδι.
  - Γιατί αφήσατε τα λιμάνια της χώρας κλειστά για 22 μήνες και οδηγήσατε στρατιές επαγγελματιών και υπαλλήλων σε οικονομική καταστροφή.
  - Γιατί, ενώ είχατε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην οικονομική εξυγίανση της χώρας, κάνατε ακριβώς το αντίθετο.
  - Γιατί, γιατί, γιατί... γιατί (ν+1).

 2. avatar KatDelBar

  Μας κουράζετε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει