Επερώτηση βουλευτών της Ν.Δ. για τους Μεσογειακούς

Κατηγορούν την κυβέρνηση για ολιγωρία


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:29
04/02/2011
Επερώτηση βουλευτών της Ν.Δ. για τους Μεσογειακούς
2
loading

Επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Πολιτισμού για το «φιάσκο» με τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013, κατέθεσαν 25 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές χαρακτηρίζουν την απόφαση «βαρύτατο πλήγμα για το διεθνές κύρος της πατρίδας μας» και καταλογίζουν στην κυβέρνηση ότι δεν ανταποκρίθηκε έγκαιρα στις επισημάνσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τους κινδύνους που προέκυπταν από τη «χαρακτηριστική αναβλητικότητά της». Αναφέρονται επίσης στη διάθεση της Ν.Δ. να συνεργαστεί για την υπόθεση, συναινώντας μάλιστα και στη μείωση του προϋπολογισμού των Αγώνων, εφόσον συμφωνούσε και η Δ.Ε.Μ.Α.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί, επίσης, την κυβέρνηση ότι η απόφασή της να μην κατασκευάσει τα δύο Μεσογειακά Χωριά και να φιλοξενήσει τους αθλητές σε ξενοδοχεία και κρουαζιερόπλοια αποτέλεσε παραβίαση της συμφωνίας με την Δ.Ε.Μ.Α. με συνέπεια να αφαιρεθεί η διοργάνωση από την Ελλάδα.

Οι 25 βουλευτές ερωτούν, μεταξύ άλλων, τον κ. Παύλο Γερουλάνο γιατί η κυβέρνηση, αν επιθυμούσε την απεμπλοκή της χώρας από τους Αγώνες, λόγω των ειδικών οικονομικών συνθηκών, δεν το έπραξε έγκαιρα και αξιοπρεπώς, αλλά άφησε την υπόθεση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο και τη χώρα να υποστεί διεθνή διασυρμό;

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar KatDelBar

    Να τους διοργανώσετε με τα κλεμμένα! Ούτε ένα επίσημο ευχαριστώ στην Γιάννα Δ. Αγγελοπούλου που ανήκει στο κόμμα σας δεν αξιοθηκατε να πείτε, ούτε να εποφεληθίτε τις υποδομές που δημιούργησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τώρα σας έπιασε ο πόνος για διασυρμό? Διασυρμός είναι 40 χρόνια κλοπής και πολιτικής αλητείας!!!

  2. avatar ΚΩΣΤΑΣ

    ΑΛΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ (25 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ), ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΑΥΤΟΙ (ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ), ΕΓΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ... \"«βαρύτατο πλήγμα για το διεθνές κύρος της πατρίδας μας» ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ), Η ΕΠΕΙΔΗ (ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ\" ...\"γιατί η κυβέρνηση, αν επιθυμούσε την απεμπλοκή της χώρας από τους Αγώνες, λόγω των ειδικών οικονομικών συνθηκών, δεν το έπραξε έγκαιρα και αξιοπρεπώς\"

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει