Για απάνθρωπη δήλωση όσον αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη από πλευράς Γεωργιάδη έκανε λόγο ο Μιχάλης Κατρίνης πριν λίγο στη Βουλή όσον αφορά τη δήλωση του υπουργού Εργασίας που υποστήριξε χθες, ότι «κανείς Έλληνας δεν ενδιαφέρεται για την προανακριτική για τα Τέμπη», ότι αυτό είναι ζήτημα που αφορά μόνο την Αριστερά «που ασχολείται με τον μικροκοσμό της και όχι με τα πραγματικά προβλήματα» των Ελλήνων.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ απάντησε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Ηλείας κάνοντας λόγο για μία αλαζονική συμπεριφορά και καθεστωτικής νοοτροπίας του κυβερνητικού στελέχους, όπως επίσης και επίδειξης απανθρωπιάς.

Η σφοδρή επίθεση προς τον υπουργό Εργασίας συνεχίστηκε από τα έδρανα της Βουλής λέγοντας «ότι ενδιαφέρει τους συγγενείς των 57 νεκρών στη τραγωδία των Τεμπών αν συσταθεί εξεταστική η προανακριτική επιτροπή και ενδιαφέρει όλους όσοι βάζουν καθημερινά τα δικά τους παιδιά στη θέση των ανθρώπων που χάθηκαν».

Ο Μιχάλης Κατρίνης υπογράμμισε ότι δεν αρκεί πλέον μόνο η λεκτική καταδίκη και αποδοκιμασία, αλλά επιβάλλεται πολιτική αποδοκιμασία. «Το ξέρετε πολύ καλά, το ξέρει και ο πρωθυπουργός ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, υπήρχε αυτή η απαράδεκτη δήλωση, θα είχε οδηγήσει στην απομάκρυνση αυτού που την εκστόμισε. Αν κάποιοι θεωρούν ότι το 41% ξεπλένει τις αντικειμενικές φοβερές ευθύνες αυτών που οδήγησαν σε μια πρωτοφανή τραγωδία, τότε τα λόγια χάνουν την αξία τους».