«Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα», αναφέρει στο μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η αυτοδιοίκηση αλλάζει άμεσα τη ζωή μας. Είναι ο κορμός από τον οποίο οι δικοί σας φόροι, τα χρήματά σας, διοχετεύονται στην περιφέρεια, στον κόσμο».

Απευθύνεται στους ψηφοφόρους λέγοντας: «Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες, μέχρι τους δήμους. Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, έχετε δει χαστούκια. Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους.

Κλείνοντας τονίζει: «Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας. Και στον β’ γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση».