Αναζητάτε στιγμές χαλάρωσης μες την πλούσια φύση; Στιγμές δροσιάς και ηρεμίας, μακριά από τις πολύβουες παραλίες του Αυγούστου; Θέλετε να νιώσετε την αληθινή πολυτέλεια και απόλαυση σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Ελλάδας;

Το πολυτελές resort «ΑΝΕΜΟΛΙΑ» στην Αράχοβα, κάτω από τη σκιά των βουνοκορφών του Παρνασσού, συνδυάζει την απλότητα και την πολυτέλεια, την παραδοσιακή και τη μοντέρνα άνεση, την ηρεμία και τη διασκέδαση! Αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για αποδράσεις στη φύση, ταξιδιωτικές περιηγήσεις, αρχαιολογικές αναζητήσεις και μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων και σπόρ.

Στα executive δωμάτια του θα χαλαρώσετε στις πριβέ βεράντες ή στα μπαλκόνια, ενώ στα Chalet/Executive σουίτες του θα απολαύσετε τα αναπαυτικά καθιστικά και τις βεράντες με την υπέροχη θέα.

Ξεκινήστε την μέρα σας με το απολαυστικό μπουφέ πρωινό του Anemolia, πλούσιος από παραδοσιακά προϊόντα, ζεστά και κρύα εδέσματα και απολαύστε εκλεκτές ελληνικές γεύσεις που σερβίρονται στο εστιατόριο του, όπου τιμάται η παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής!

Κάντε κοντινές εκδρομές και εξερευνήστε στους Δελφούς και απολαύστε τις βόλτες σας στο αρχοντικό Γαλαξίδι.

Η προσφορά έχει κλείσει


Δροσιστικές βουτιές στη πισίνα του ξενοδοχείου με θέα τον μοναδικό Παρνασσό


Υπέροχα δωμάτια και σουίτες, με πολλές πολυτελείς πινελιές και χρώματα σε έπιπλα και υφάσματα απόλυτα εναρμονισμένα με τη γύρω φύση

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBANEM1201