Στην αγκαλιά ενός ευωδιαστού ελαιώνα και δίπλα στην ειδυλλιακή αμμουδιά του Κάμπος Μαραθόκαμπου, το ξενοδοχείο «Aphrodite Studios & Apartments» υπόσχεται αξέχαστες διακοπές, με την οικογένεια σας ή τους φίλους σας!

Εδώ θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, μέσα από την αυθεντική φιλοξενία τις άριστες υπηρεσίες και την υπέροχη ατμόσφαιρα της νησιώτικης φύσης.

Στην μεγάλη πισίνα του ξενοδοχείου θα κάνετε τις πρώτες σας βουτιές, πριν κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας του Κάμπος Μαραθόκαμπου, γνωστοί στους πολλούς ως παραλία Βοτσαλάκια!

Τα μίνιμαλ διακόσμισης και αισθητικής, ευρύχωρα δωμάτια και στούντιο θα κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ξεκούραστη και ενδιαφέρουσα. Όμορφα έπιπλα σε γήινα χρώματα, άνετα κρεβάτια, ειδικά αυτά στα superior studio που μόλις ανακαινίστηκαν και απέκτησαν τα μοναδικά σε απόλαυση coco-mat στρώματα, δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα διακοπών!

Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα, ψυγείο και όλες τις ανέσεις.

Η προσφορά έχει κλείσει


Βουτιές στην πισίνα, δροσερά ποτά και αναψυκτικά απ’ το μπαρ, υπέροχη φύση και μυρωδιές γύρω γύρω! Απόλυτη ατμόσφαιρα διακοπών!


Ήρεμοι τόνοι, γήινα χρώματα, απλότητα και καλαισθησία χαρακτηρίζουν τα δωμάτια του Aphrodite


Στιγμές χαλάρωσης στο μπαλκόνι!

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBAPSA1204