Ικανοποιημένος από την πορεία της Ελλάδας μέχρι τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και την δυναμική που έβγαλε στα γήπεδα της Πολωνίας, παρά τον αποκλεισμό από την Γερμανία, έμεινε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Γερμανία ήταν καλύτερη σήμερα και νίκησε. ίσως δεν αξίζαμε να φύγουμε με ένα τόσο βαρύ σκορ. Αλλά ό,τι έγινε έγινε. Συγχαρητήρια για την πορεία ως τους οκτώ της Ευρώπης. Και έχετε υπόψη σας ότι πολύ μεγάλες δυνάμεις δεν έφτασαν ως εκεί. Από εκεί και πέρα είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει στα αποδυτήρια. Τα παιδιά είναι στεναχωρημένα, αλλά παραμένουν μια γροθιά! Υπάρχουν κάποιες ανακοινώσεις. Αφήνω να τις κάνουν οι ίδιοι.

Αρχικός στόχος ήταν να περάσουμε τον όμιλο. Αν βγαίναμε πρώτοι θα παίζαμε με άλλο αντίπαλο. Είχαμε και απουσίες. Τεράστιες απώλειες ο Αβραάμ (Παπαδόπουλος) και ο Γιώργος (Καραγκούνης) και γενικώς ήμασταν άτυχοι.

Προχωράμε όμως. Συνεχίζουμε (στις επόμενες υποχρεώσεις) και με την προσθήκη και άλλα παιδιών θα δώσουμε και άλλες χαρές στους Έλληνες. Κρατάω αυτή την πορεία, την δυναμική που έχουμε και ότι ξαναφέραμε την Εθνική ομάδα στις καρδιές των Ελλήνων», ήταν τα λόγια του προέδρου της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Πηγή: sport-fm.gr