Οι Σκανδιναβοί μπορεί να μην… έκλεψαν καρδιές με την απόδοσή τους, όμως κατάφεραν να νικήσουν σχετικά εύκολα την αντιπροσωπευτικό σύνολο της Σερβίας με σκορ 2-1. Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ.

Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι αυτοί που μπήκαν πιο ορεξάτοι ήταν οι Σουηδοί, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το 1-0 με τον Όλα Τοϊβόνεν στο 23’. Ωστόσο, οι Σέρβοι είχαν έτοιμοι την απάντησή τους, καθώς στο 27’ με τον Σούμποτιτς έκαναν το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο άσσος της Μίλαν, αλλά και της εθνικής Σουηδίας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 52’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Για την Σουηδία έπαιξαν: Ίσακσον(71’Βίλαντ), Μέλμπεργκ, Μ. Όλσον, Γκράνκβιστ, Λούστιγκ(74’ Γ. Όλσον), Κάλστρομ, Σβένσον(87’ Χόλμεν), Ελμ, Τοϊβόνεν(55’Χίσεν), Ιμπραΐμοβιτς(81’ Βέρνμπλουκ), Σ. Λάρσον(87’ Γουίλιεμσον).

Για την Σερβία έπαιξαν:
Άλεκσιτς(46’ Κάχριμαν), Λούκοβιτς, Σούμποτιτς, Ομπράντοβιτς(77’ Κολάροφ), Μαξίμοβιτς, Τόσιτς, Λάζοβιτς, Πέτροβιτς, Τόμιτς, Λέκιτς(46’ Σκέποβιτς), Ιγκνόβσκι(63’ Μάτιτς).

Πηγή: sport-fm.gr