Παραμένουν ανοικτά κεφάλαια μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ

Η αναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου τέθηκε επί τάπητος


ArchiveΕΚΛΟΓΕΣ 2012
23:07
20/06/2012
Παραμένουν ανοικτά κεφάλαια μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ
2
loading

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η σύσκεψη των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για το προγραμματικό πλαίσιο της νέας κυβέρνησης. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων συμφώνησαν επί ενός κειμένου αρχών το οποίο διαβίβασαν στον κ. Σαμαρά, στον κ.Βενιζέλο και στον κ. Κουβέλη για έγκριση , επισφραγίζοντας έτσι την πολιτική συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Το κυριότερο θέμα που απασχόλησε τη συνεδρίαση αφορούσε το ζήτημα της αναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου με επιδίωξη την χρονική επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και την διατύπωση ισοδύναμων μέτρων έναντι των προβλεπόμενων περικοπών.

Τα περισσότερα κεφάλαια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλείσει ωστόσο παραμένουν ανοικτά ακόμη τα κεφάλαια της εξωτερικής πολιτικής και του θεσμικού πλαισίου του πολιτικού συστήματος τα οποία θα απασχολήσουν την Πέμπτη το πρωί τον Ευ. Μεϊμαράκη και Χρ. Λαζαρίδη από τη ΝΔ, Κ.Σκανδαλίδη και Στ. Αγγελούδη από το ΠΑΣΟΚ και Δ. Χατζησωκράτη και Σ. Παπαθανασίου, από τη ΔΗΜΑΡ, σε νέα συνάντηση τους στη Βουλή.

Με την εξειδίκευση και αυτών των κεφαλαίων αναμένεται να ολοκληρωθεί το προγραμματικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα διατυπωθούν οι προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης για να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar nemesis

    ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.¨ΞΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ 2% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ

  2. avatar panosdoken

    \"Παραμένουν ανοικτά κεφάλαια μεταξύ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ\"...και που να δεις σε κάνα μήνα πόσα ανοικτά θα έχουν ακόμα προστεθεί

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει