Μάνος: «Κινδυνεύει να διαλυθεί ο τόπος»

«Ελπίζω οι δυνάμεις που αναδείχθηκαν να μπορέσουν να κυβερνήσουν τη χώρα»


ArchiveΕΚΛΟΓΕΣ 2012
23:58
06/05/2012
Μάνος: «Κινδυνεύει να διαλυθεί ο τόπος»
4
loading

«Ελπίζω οι δυνάμεις που αναδείχθηκαν να μπορέσουν να συνεργαστούν να φτιαχτεί μια κυβέρνηση για να κυβερνηθεί η χώρα. Με τις δυνάμεις που διαθέτουμε θα βοηθήσουμε, γιατί κινδυνεύει να διαλυθεί ο τόπος» δήλωσε ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος, προσερχόμενος στα γραφεία του κόμματός του.

Για νίκη των δυνάμεων του λαϊκισμού μίλησε ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που κατέβηκε στις εκλογές από κοινού με τη Δράση.

«Δεν εκπλήσσομαι που νίκησε η λογική του λαϊκισμού», είπε ο κ. Βαλλιανάτος και πρόσθεσε: «Επιλέξαμε να μην είμαστε λαϊκιστές, επιλέξανε να είναι λαϊκιστές, σε ένα ακροατήριο που είχε μάθει να ακούει λαϊκιστές». Παρόλα αυτά, είπε, «διπλασιάσαμε το ποσοστό μας και θα μας ακούνε από εδώ και πέρα».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar kiki

  θα μπορούσες ρε Μάνο να πας με το ΔΗΣΥ και με την Δημιουργία-Ξανά!. Έχετε παρόμοιες θέσεις και νέα πρόσωπα. Θα είχατε τώρα 7% και δεν θα έπρεπε να υποστούμε την θριαμβευτική αερολογία της αριστεράς! Αλλά γίνατε θύματα της ελληνικής αρρώστιας: ¨Ολοι θέλατε να είστε ο αρχηγός! Ας γίνει το πάθημα μάθημα. Εμάς έτσι και αλλιώς τώρα δεν μας σώζει τίποτα και κανένας.....

 2. avatar renella

  Είναι εντυπωσιακή η διαφορά έκφρασης Μάνου και Βαλλιανάτου. Ο δεύτερος μονίμως εριστικός χωρίς λόγο και αιτία. Αν δεν είχε γίνει αυτή η συνεργασία, πιστεύω καλύτερα θα πήγαινε η Δράση.

 3. avatar dimi7777

  μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα σταματήσουν να πληρώνονται οι άχρηστοι πολιτικοί μας....

 4. avatar papaki

  Δεν είμαι λαϊκιστής και δεν σε ψήφισα, κοιτάξου στον καθρέφτη και θα δείς ποιός φταίει για τα ποσοστά σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει