Το πρώτο επίσημο βίντεο για τα νέα της μοντέλα KTM 250 Duke & RC 250 ανέβασε στο διαδίκτυο η ΚΤΜ.

Σίγουρα η ασιατική αγορά, με τα απίστευτα νούμερα πωλήσεων και την ολοένα αυξητική της τάση, είναι εκείνη με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ΚΤΜ, κι έτσι το βίντεο γυρίστηκε σε ασιατική χώρα -μάλλον για την Ταϊλάνδη πρόκειται.

Και μπορεί τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο Youtube να βρίθουν από παράπονα Ευρωπαίων, του τύπου: «ΚΤΜ, γιατί μόνο για την Ασία; Θέλουμε και εμείς τα νέα μοντέλα», όμως, το 250 Duke και το RC 250 μάλλον θα έρθουν και στην Ε.Ε., καθώς ήδη η ΚΤΜ έχει ανεβάσει owner’s manual στο site της με την ένδειξη «European Model».

Πάμε στο βίντεο τώρα, όπου η υπόθεση είναι απλή. Το κοριτσάκι της ταινίας (τίγκα στο KTM Power Wear) στέλνει 2 SMS στα… αγόρια της, για να τη συναντήσουν. Εκείνοι, τυγχάνει να είναι κολλητάρια, και να έχουν ο ένας το 250 Duke κι ο άλλος το RC 250.

Τα αγόρια έχουν βρεθεί ήδη και τα λένε, όταν παίρνουν το SMS της κοπέλας. Κατόπιν, ανεβαίνουν βιαστικοί πάνω στις μοτοσικλέτες τους, και αρχίζει η ανελέητη κόντρα για το ποιος θα φτάσει πρώτος στο κορίτσι. Κάπου στο δρόμο χάνονται, για να ακολουθήσει ο καθένας τη δική του διαδρομή, ενώ στο τέλος φτάνουν μαζί στο ραντεβού, και μετά από μια στιγμιαία έκπληξη, η κοπέλα αποφασίζει να τους κρατήσει και τους δύο.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: mototriti.gr