Ευρηματικός ο τίτλος στα χνάρια των ταινιών Τζέιμς Μποντ, μόνο που έχει ξαναχρησιμοποιηθεί και μάλιστα πρόσφατα. Από τον γερόλυκο πολυνίκη του Isle of Man, το John McGuinness, σε ένα αυτοσαρκαστικό βίντεο για την κυριαρχία του στους αγώνες ΤΤ ΙοΜ.

Η νέα Hypermotard παρουσιάστηκε στη διάρκεια της ιταλικής έκθεσης EICMA 2012 στο Μιλάνο, σε δύο εκδόσεις: τη βασική και την υψηλών επιδόσεων SP. Παράλληλα εμφανίστηκε και ένα υβρίδιο με το όνομα Hyperstrada και αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα, αφού αποτελεί την… έκδοση touring του Hypermotard.

Τώρα για να προωθήσει η Ducati τη νέα Hypermotard, ειδικά στην αμερικάνικη αγορά όπου επιτυγχάνει τα δύο τελευταία χρόνια εξαιρετικές πωλήσεις, αγκαζάρησε το αστέρι της στα MotoGP, το Nicky Hayden, ως πρωταγωνιστή στα γυρίσματα.

Ο Kentucky Kid που θα μπορούσε με το παρουσιαστικό του να κάνει καριέρα και σαν μοντέλο, αναλαμβάνει να μας δείξει τί είναι ικανή να κάνει η Hypermotard αλλά και ο ίδιος, ειδικά όταν στην οδήγηση περιλαμβάνονται ατέλειωτες πλαγιολισθήσεις και σούζες…

Απολαύστε τη θεαματική οδήγηση του Nicky και προσέξτε το Ruben Xaus που συμμετέχει στον ρόλο του σεκιουριτά της πίστας! Χα, χα! Από πότε έχει την παραμικρή σχέση με την ασφάλεια ο Xaus;