Άλλη μια αγωνιστική χρονιά πέρασε, διαφορετική από κάθε προηγούμενη, με πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους, δυσκολίες, αμφιβολίες, εντάσεις, αλλά και πολύ συγκινητικές και ευτυχισμένες στιγμές, γεμάτες πάθος, ενθουσιασμό και νέες εμπειρίες, όλα απαραίτητα συστατικά μιας ΟΜΑΔΑΣ. Μιας ΟΜΑΔΑΣ που χτίστηκε σιγά σιγά τα τελευταία 8 χρόνια με πολλή αγάπη για το άθλημα.

Μιας ΟΜΑΔΑΣ που εξελίσσεται μέσα στα χρόνια, με νεαρούς αθλητές που ξεκινούν δειλά με μια μικρή ΜΠΛΕ Yamaha και εξελίσσονται σε Πρωταθλητές! Και φυσικά, δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, με βασικό σκοπό μας τη μετάδοση της αγάπης για το άθλημα!

Σε μια προσπάθεια να εκφράσουμε μέσα από την καρδιάμας ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους αθλητές μας, οι οποίοι θεμελίωσαν την ομάδα της Yamah προσφέροντας συνεργασία, αγάπη, εμπιστοσύνη και φυσικά τον καλύτερό τους εαυτό, δημιουργήσαμε ένα ευχαριστήριο video, για να σας εκφράσουμε ακριβώς αυτά τα συναισθήματα. Σας ευχαριστούμε που αγωνίζεστε μαζί μας, σας ευχαριστούμε που δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό ώστε να μείνουμε ενωμένοι και να βγούμε νικητές!

Απολαύστε το video εδώ.

Συνεχίζουμε δυνατά και πάμε ακόμα πιο ψηλά