Τον Μάιο του 2020 ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνεργασίας της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. με την εταιρεία LPC Α.Ε., τη μοναδική αντιπρόσωπο της Valvoline International Inc. στην Ελλάδα.

Το παγκόσμιο λιπαντικό Valvoline κοντά στους δικυκλιστές της χώρας μας, μέσω του διευρυμένου και εξειδικευμένου δικτύου της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Πρώτο στην ιστορία – Πρώτο και στην καινοτομία

Το πρώτο λιπαντικό Valvoline δημιουργήθηκε το 1866, όταν ο Dr. John Ellis θέλησε να απελευθερώσει τις κολλημένες βαλβίδες μιας τεράστιας ατμοκίνητης μηχανής, με κάτι εντελώς καινοτόμο. Πολύ σύντομα, το όνομα Valvoline που χάρισε στο δημιούργημά του, θα γίνει η πρώτη μάρκα λιπαντικών παγκοσμίως, παραμένοντας μέχρι σήμερα κορυφαία για την τεχνολογία της και την πλήρη σειρά προϊόντων της.

Το φαινόμενο Valvoline έχοντας ήδη κατακτήσει πάνω από 100 αγορές παγκοσμίως, θα συνεχίσει να γράφει ιστορία μέσα στον κάθε κινητήρα, σε κάθε σας κίνηση, στην άσφαλτο ή το χώμα, αλλά και όπου χρειάζεται λίπανση!

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.