Οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν για μια ακόμη εβδομάδα τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ και φυσικά δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Ο Κας, ο Αντρέας και η Χριστίνα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, το οποίο θα αποφασίσει με την ψήφο του ποιος από τους τρεις θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Η Διονυσία Κουκίου έκανε την επανεμφάνισή της στο σπίτι του Big Brother, και χρειάστηκε μόνο λίγα λεπτά για να προκαλέσει έντονη αναστάτωση στους συγκατοίκους.

Η πρώην Σταρ Ελλάς δεν δίστασε να πετάξει μερικά «καρφιά» — πάντα στο πλαίσιο του χιούμορ — τα οποία ενόχλησαν ιδιαίτερα τη Ζωή Ασουμανάκη. «Θα σας πω κάτι. Η βλακεία είναι ανίκητη, μην τα βάζετε με βλαμμένους» είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στον Χρήστο Ντεντόπουλο.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στη Ζωή Ασουμανάκη, λέγοντας: «Ευτυχώς που έφυγα εγώ και υπάρχει μια περίπτωση να πας προς τον τελικό», προκαλώντας ένταση στη σκηνή που εκτυλίχθηκε στην τραπεζαρία του σπιτιού. Η παίκτρια αντέδρασε άμεσα, ρωτώντας: «Ήρθες εδώ πέρα για να κάνεις τι ακριβώς; Ακόμα δεν ήρθες και αναφέρεσαι στο όνομα μου;»

Η Διονυσία Κουκίου, χαμογελώντας, απάντησε: «Ναι, γιατί δεν έχω με τι άλλο να ασχοληθώ. Και επειδή έξω είσαι η βασίλισσα».

Όσον αφορά την ιστορία του παιχνιδιού, η Ζωή ενοχλήθηκε έντονα με την επιστροφή της Διονυσίας, η οποία νωρίτερα είχε δηλώσει: «πως να μην χαρούν κάποιοι που έφυγα; Πρώτη πρώτη η Ζωή γιατί υπάρχει περίπτωση να πάει προς τον δρόμο του τελικού, επειδή δεν είμαι εγώ, αλλιώς θα είχε φύγει. Δυο μάγκες σε ένα τσαντίρι δεν χωράνε! Είναι πολλές οι εστεμμένες εδώ μέσα. Κάτι ψευτοτίτλους έχει, μην μπερδεύεστε. Δεν έχει βγει ποτέ πρώτη. Μις Κρήτη, μετά σε αυτά που μαζεύονται 10 άτομα και λένε “ας βγάλουμε μια” αλλά ούτε εκεί δεν βγήκε πρώτη και μετά σε αυτά που πληρώνεις για να πας αλλά ούτε εκεί βγήκε τίποτα».