Ο κακός χαμός επικράτησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor με νεύρα και καυγάδες ενώ η τρίτη υποψηφιότητα προκάλεσε πολλές εκπλήξεις κι αντιδράσεις.

Στην αρχή του ριάλιτι επιβίωσης οι παίκτες σχολίασαν στην κάμερα την κατηγορία της Δαλακά στο προηγούμενο επεισόδιο προς τον Φάνη που τον αποκάλεσε κλέφτη. «Με έχουν αποκαλέσει κλέφτη, εγωιστή, ότι έχω έπαρση, ότι δεν παλεύω για τις ασυλίες της ομάδας μου γιατί δεν πιστεύω πως θα ψηφιστώ, εγωκεντρικό, εγωιστή, ειρωνικό. Νομίζω ότι τα έχουν πει όλα, τώρα με είπαν και κλέφτη. Γκιουλέκας, Παπαχαραλάμπους, Χριστόφορος και Κατερίνα, όλοι την ίδια γραμμή. Κι αυτή τη γραμμή την πήραν από την Κατερίνα, που μπορώ να πω ότι είναι η βασίλισσα της κόκκινης ομάδας. Ό,τι λέει το κάνουν όλοι, σαν να μην έχουν βούληση. Ό,τι κάνει, πρέπει να ακολουθήσουν όλοι από πίσω» σχολίασε ο ίδιος.

Πριν το αγώνισμα υπήρξε ένταση μεταξύ του Φάνη Μπολέτση και του Χριστόφορου Ταξίδη με τους δύο παίκτες να συνομιλούν με ένταση. «Είναι βαριές οι κατηγορίες. Δεν με ενόχλησε ούτε ο Παπαχαραλάμπους ούτε η Κατερίνα, αλλά με ενόχλησε από τον Γιώργο γιατί πίστευα πως το χάσμα μπορούσε να γεφυρωθεί. Δεν μου άρεσε ο χαρακτηρισμός. Ήταν βαρύς και δεν τον ενστερνίζομαι. Σίγουρα ήταν ιδέα της Κατερίνας και τα παιδιά ακολουθούσαν. Επίσης, με ενόχλησε όταν σταμάτησε το συμβούλιο και ο Χριστόφορος μου είπε ότι είμαι για φυλακή χαριτολογώντας και Φάνη μη μου σπας τα… Εγώ έχω μάθει να μιλώ όμορφα» είπε αρχικά απογοητευμένος ο Φάνης για τους συμπαίκτες του στο Survivor.

«Καλά αν ξεκινήσουμε να λέμε τι λέμε όλοι off camera, θα ξημερώσει. Ο Φάνης μας έβγαζε τρελούς κι ότι ήταν μία πλάκα που δεν γέλασε κανένας. Έληξε το συμβούλιο, πήγαμε να ηρεμήσουμε και το έφερε ξανά το θέμα μπροστά μας ο Φάνης. Με κοιτούσε και χασκογελούσε και του είπα κόψ’ το γιατί μου έχεις σπάσει τα… Αυτό που είπα. Το είπα, δεν κρύβομαι και δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για κάτι. Μας έχει ζαλίσει» απάντησε ο Χριστόφορος για τη συμπεριφορά του προς τον Φάνη στο Survivor.

Η ομάδα των Μπλε νίκησαν στον flag race και επέλεξαν πρώτοι τους Τούρκους συμπαίκτες του ενώ στον αγώνα για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας οι δύο ομάδες επαιξαν δυνατά παρά τις απουσίες λόγω τραυματισμών. Οι μονομαχίες ήταν σκληρές και σώμα με σώμα με τις ομάδες να βρίσκονται σε ισοπαλία 11-11 με τους Μπλε τελικά να κερδίζουν τον τελευταίο πόντο κάνοντας το σκορ 12-11.

Το εχθρικό κλίμα μεταξύ του Φάνη και των υπολοίπων συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο του Νησιού.

Από το επεισόδιο δεν έλειψαν και οι έρωτες μεταξύ της Νεσιφέ και του Φάνη.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας οι Κόκκινοι δεν είχαν και πολλές επιλογές κι έτσι επέλεξαν να βγάλουν στον τάκο την Κατερίνα Δαλάκα προκαλώντας την εέκλπηξη της παίκτριας: «Με εκπλήσσει γιατί θεωρώ ότι είμαι πιο πάνω από τον Γιώργο Γκιουλέκα χωρίς να θέλω να τον προσβάλω. Από εκεί και πέρα είναι δεκτή η ψήφος και θα παλέψω όπως κάνω πάντα. Είμαι πανέτοιμη. Δεν μου αρέσει να κάνω συζητήσεις και να επηρεάζω. Θέλω να δω καθαρά τη γνώμη του άλλου και μετά να κρίνω το αποτέλεσμα» είπε η Κατερίνα.