Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Το ναυάγιο» του Mega είδαμε πως: Η αγωνία για τον Μάκη κορυφώνεται. Η Λίνα εναποθέτει τις ελπίδες της στον Παντελίδη, που όμως δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να γλιτώσει τόσο εύκολα. Ο Στελής ενημερώνει τον Πέτρο ότι η μάνα του είναι στο νοσοκομείο και η επιστροφή στην Κρήτη είναι πλέον μονόδρομος γι’ αυτόν. Η Πολυξένη ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Δημήτρης. Η ένταση ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Ιπποκράτη έχει χτυπήσει κόκκινο και αυτός βρίσκει έναν καινούργιο τρόπο να την απομακρύνει από τη δίκη και τον «Αντώνη».

Προτείνει στον Στελή να την πάρει μαζί του στην Κρήτη για λίγες μέρες. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι εκεί θα είναι και ο Πέτρος. Ο Μιχάλης βασανίζεται από τις ενοχές και ο Παντελίδης βρίσκει ευκαιρία να του κάνει μια νέα πρόταση. Ο Γιώργης διώχνει για άλλη μια φορά την Αλίκη και εκείνη παίρνει μια παρακινδυνευμένη απόφαση. Ο παπά-Γρηγόρης δεν καταφέρνει να βρει τα χρήματα για την εγχείρηση της Λαμπρινής και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τη σώσει. Ή ο γιος τους που επιστρέφει κοντά τους.

Τι θα δούμε απόψε στις 22:50 στο «Ναυάγιο» του Mega;

Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο, ενώ η Ειρήνη αποφασίζει να πάει μαζί με τον Στελή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να δει τη μάνα του πριν την εγχείρηση της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά ο Σταμάτης τον αναγνωρίζει. Θα αποκαλυφθεί ο Πέτρος στους δικούς του; Η Μαρία προσπαθεί να πείσει τον Μάκη πως η Λίνα δεν του ταιριάζει, εκείνος όμως διαφωνεί και της ετοιμάζει μια έκπληξη για να γνωριστούν καλύτερα.

Η Πολυξένη ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που κρύβουν καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και ο Δημήτρης έρχεται σε δύσκολη θέση. Η Μαριάννα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη σχετίζεται με τη Στέλλα και φοβάται ότι η θανάσιμη συνωμοσία της με τον Ιπποκράτη θα βγει στο φως. Η μεγάλη στιγμή για τον Πέτρο και τη Λαμπρινή έφτασε. Ο Πέτρος ξανασυναντάει τη μάνα του για πρώτη φορά μετά από μήνες.